Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / 5 ok, hogy miért ne legyen macskád!

5 ok, hogy miért ne legyen macskád!

A legfőbb vágyad, hogy legyen egy macskád? Kiskoromban nekem is az volt, most a bátyámnak van kettő, az egyikük egész cuki, de a másik egyszerűen egy kis szörny. Ezek a képek elveszik a kedved a cicáktól, az biztos. 

1.Az egy dolog, hogy eddig ébresztőórára keltél, de most már nem.

Sőt, ha van egy macskád, ne hidd, hogy te reggelizhetsz először! Őfelségének addig nem lesz nyugta, amíg meg nem kapja a kaját. És valószínű, hogy ő a te szokásos 7 órás reggelizésed helyett, inkább 4:30-kor óhajtja majd az ételt.

 

2. Ó, és említettem már?

A macskák jobban szeretik néha a földről enni a kaját. De azt ne várd el, hogy össze is takarítják maguk után a mocskot.

3. Ha már a mocsoknál tartunk, ha van kutyád, neki sem lesz piskóta, ha a macskád átveszi az uralmat.

Mindent, amit csinálnak sunyiban a cicák, rá fogják kenni szegény kutyára, aki nem is csinált semmit. Hát kell ez a terror?

4. Ha már megetetted a macskádat, és elmennél a reggeli dolgodat elvégezni, egyedül, nyugodtan,felejtsd is el azt.

Mert a cicák nem ismerik a magánszféra kifejezést. Vagy az is lehet, hogy ismerik, csak nem izgatják magukat rajta.

5. A te cuki cicád egész nap követni fog téged, ha éppen nem az “éppen utállak, ha közelebb jössz, megöllek” hangulatban van.

És mindent, de mindent kritizálni fog, amit csinálsz. Csak nézz a szemébe. Sütni fog belőle, hogy “Mit csinálsz, te balfék?”

Ha még ezek sem vettél el a kedved, hogy macskád legyen, hát jó, be kell vallani, tényleg tudnak néha nagyon cukik lenni: puhák, zörögnek, akarom mondani, dorombolnak, de azt hiszem, én akkor is inkább kutyás maradok. Vagy pingvines. Mert azok is cukik.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share