Ezt nézed:  / Pszicho, szex / 5 szabály, amit a boldog emberek betartanak

5 szabály, amit a boldog emberek betartanak

Nem könnyű egy általános boldogságot elérni az életben, és tuti, hogy lesz olyan pillanat, amikor nem leszel felhőtlenül boldog. De ha ezeket a szabályokat általánosan betartod, akkor biztos, hogy sokkal boldogabb lesz az életed!

1. Legyen fontosabb az élmény, mint a tárgyak!

Ne az legyen a legfontosabb, hogy meglegyen az összes legújabb cuccod, inkább költsd a zsebpénzedet élményekre! Később, ha visszagondolsz, inkább egy szuper utazást, vagy egy őrült bungee jumpingozást mesélnél el másoknak, mint azt, hogy milyen menő voltál, mert neked megvolt a legújabb iPhone.

2. Lásd meg az apró szépségeket magad körül!

Ha mindig belefeledkezel a telefon nyomkodásába, vagy csak bambulsz rosszkedvűen magad elé, sok dologból kimaradhatsz! Keresd magad körül az apró szépségeket! Légy boldog, mint egy kisgyerek, amikor előszőr lát maga körül dolgokat, vedd észre a napfényt megcsillanni, a szép őszi leveleket! Rengeteg szép dologgal vagyunk körülvéve, csak nem mindig látjuk meg őket.

3. Mozogj valamit!

Bizonyított, hogy azok akik sportolnak, könnyebben birkóznak meg betegségekkel és a stresszes helyzetekkel. Sportolás után pedig mindig boldognak érzi magát az ember, ezért ha boldog akarsz lenni, akkor tessék mozogni valamit! Még az is lehet, hogy sok új ember megismerésével még több barátod lesz majd!

4. Tölts több időt a barátaiddal!

Szerintem ezen nem kell túl sokat magyarázni, ha a barátaiddal vagy, akkor csak úgy repül az idő, és biztos, hogy jól érzed majd magad a találka után.

5. Élj a mának!

Nem kell órákat meditálnod, (bár hasznos lehet), hogy tudj a pillanatnak élni! Ne mindig a másnapon, pár hónap múlva történő dolgokon gondolkodj, mert akkor elfelejted megélni azokat a pillanatokat, amikben éppen benne vagy. Ezért próbálj odafigyelni arra, hogy hogy épp most milyen jó történik veled, ami talán észre sem veszel.

Még több tippet találhatsz arról, hogy hogyan légy vidám és boldog, ebben a videóban!

Fotó: stevecanal.com

Fotó: stevecanal.com

Borítókép: lovecreatelive.com

5 szabály, amit a boldog emberek betartanak
Te betartod ezeket a szabályokat?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share