Ezt nézed:  / Hírek / Színes / 5 szuper sorozatrész, amit most végre lesz időd megnézni!

5 szuper sorozatrész, amit most végre lesz időd megnézni!

Most, hogy mindenki rá van szorulva arra, hogy otthon maradjon rengeteg idő szabadul fel a mindennapokban. Ez az 5 király sorozatrész teljesen le fog kötni titeket, úgyhogy helyezzétek magatokat kényelembe és sorozatozásra fel!

1. A Középsuli 2. része az egyik legsikeresebb sorozatrész. Megcsalás, szülőbehívás, izgalom és nagyon sok humor vár titeket!

 

2. A 30. részben osztálykirándulásra indul a csapat egy gyönyörű helyre, viszont meggondolatlanság miatt majdnem halálos katasztrófába torkollik.

 

3. Maradunk a nyárban, hisz az 54. részben a srácok strandra mennek, ahol vízi zumbával, fürdéssel, jó hangulattal és szerelmi vívódásokkal találkozhatnak.

 

4. Az 51. részben történik talán a sorozat egyik legdrámaibb fordulata, ami hatalmas kiakadással, üvöltözéssel és sírással jár. Innentől kezdve teljesen megváltozik az osztálybéli rangsor.

 

5. Elérkeztünk listánk utolsó videójához. A 63.rész Afrikában lett leforgatva, és nagyon sok jelenet tényleg megtörtént a valóságban. Gyönyörű és egyben veszélyes tájakat láthattok és valódi eseményeket.

 

Ha nem láttad még a 128. rész előzetesét, akkor ide kattintva megteheted!

5 szuper sorozatrész, amit most végre lesz időd megnézni!
Szerintetek melyik volt a legjobb rész ezek közül?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share