6 dolog, amit még nem tudsz a Marvel-képregényekről!

Rovat

Megosztás

Pókember, Vasember, Hulk és Peter Pörkölt! Ők mind a Marvel-univerzum szereplői! Ahogyan, Eminem is létező karakter! Ezt biztosan nem tudtátok, igaz?! 

Íme, a többi érdekesség! Szavazzatok, Titeket mi lepett meg a legjobban!

1. Martin Goodman, A Marvel Comics alapítója megpróbálta rábeszélni Stan Lee-t és Steve Ditkót, hogy ne dobják piacra a Pókember-képregényeket, mert a gyerekek utálják a pókokat.
2. Michael Jackson a kilencvenes években sok Marvel-képregényt vásárolt, mert Pókembert akarta életre kelteni a vásznon.

3. Vasembert azért hozták létre, hogy legyen egy olyan szuperhős, akit senkinek sem kellene kedvelnie beképzeltsége miatt.
4. 1983-ban megjelent a Póksonka-képregény, a főszereplője egy pókmalac volt, Peter Pörkölt.

5. Hulk neve azért Robert Bruce Banner, mert Stan Lee véletlenül Bob Bannert írt néhány képregényre a Bruce Banner helyett (ahogy eredetileg is ismertük Hulkot).
6. Hulk eredetileg szürke lett volna, de a hatvanas években nagyon pór volt a képregényekben megjelent színek minősége, különösen a szürke kombinációi folytak össze.

Plusz egy érdekességként!

Fotó: kepregeny.blog.hu

8. Az első Amerika kapitány-képregény anno tíz cent volt – ma 2,6 milliárd (!) forintba kerül, és a világ egyik legértékesebbje.

6 dolog, amit még nem tudsz a Marvel-képregényekről!
Titeket mi lepett meg a legjobban?

Főkép: spetteguless.it

Forrás: starity.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta