DARK: a sorozat, ami hű a címéhez

Rovat

Megosztás

A sorozat, ami tényleg hű a címéhez. A Dark tényleg egy nagyon sötét sorozat több értelemben is. Például, hogy az első évadban olyan homályos nyomokat kapunk arról, hogy mi is ez az egész, hogy már az visz előre, hogy csak nézzük és nézzük.

De az is igaz, hogy van benne valami rémisztő, valami megfoghatatlanul nyugtalanító. Az is lehet, hogy az a rengeteg rejtély teszi ilyenné, amit beletettek a készítők.

Ha meglesed az alábbi teaser-videót hozzá, akkor rögtön látni fogod, hogy ez valóban nem egy olyan sorozat, ahol az első percben tudod, ki a jó, ki a rossz, kinek milyen szándékai vannak, ki mit tud, miről tud és satöbbi.

A lényeg amúgy, hogy nem az a kérdés, hogy ki, hol, hogyan, hanem a kérdés mindig az, hogy mikor. Tehát igen, egy időutazós dologról van szó. De több spoilert nem teszünk bele. Ezt is csak azért, mert a teaser-videóban is ennyi benne van.

https://vimeo.com/286141954

Érdemes végignézni az első évadot, amely a Netflixen teljes egészében fent van egyébként, hiszen ez egy eredeti Netflix-sorozat. Elárulunk annyit, hogy minden nem fog kiderülni az első évad végére sem, hiszen már tervezik a második évadot és el is fog hamarosan készülni.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta