A hírnévvel járó kellemetlen hatást Billie is érzi

Rovat

Megosztás

Az énekesnő egy otthoni koncerttel lepi meg a rajongóit, előtte pedig egy magazin ingyenes, digitális kiadásában árult el részleteket arról, mit csinál a koronavírus-járvány idején.

Billie Eilish a Dazed magazin áprilisi különleges számának, a World, Interrupted-nek a címlapján mutatja meg visszafogott oldalát. A sztár a védjegyének számító haján kívül egészen szolid a fotókon, az interjúban pedig olyan témákban nyílt meg a riporternek, mint a hírnév és az azzal járó kellemetlen hatások, valamint a turnéja, amit a járvány miatt el kellett halasztania.

Az emberek felveszik ezeket a fekete és zöld parókákat és úgy mennek ki az utcára, mintha ők lennének én – mondta a lapnak.

 

A Where Do We Go? turné észak-amerikai állomásait március 13-án mondta le a járvány miatt, sokak nagy szívfájdalmára. Hozzá hasonlóan sok más zenész is így tett, hiszen most az első, hogy az emberiség minél kisebb veszteségekkel vészelje át ezt a válságos időszakot.

Nagyon szomorú vagyok miatta, de el kell halasztanunk ezeket a koncerteket, mindenki biztonságának az érdekében – írta akkor a hírhez.

 

A Billie Eilish rajongók mégsem maradnak kedvencük nélkül, hiszen Billie és testvére is feltűnik James Corden új show-jában, a Homefest-ben. A műsorban a legnagyobb sztárok adnak majd koncertet saját otthonaikból a rajongóknak, akik virtuálisan kapcsolódhatnak kedvenceikhez.

És hogy mit csinál otthon, karantén idején? Ugyanazt, amit a legtöbben az ő korában. Filmeket, sorozatokat néz, köztük megannyi Jim Carrey filmet és persze Finneas-szel a zongora mellett rengeteget ötletelnek az új dalokon is. Talán egy új album is készül a karantén alatt?

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta