Az öt legmenőbb jelenlegi Barátok közt karakter

Rovat

Megosztás

Ebben a cikkünkben a Barátok közt sorozat azon szereplőit gyűjtöttük össze, akik a legmenőbbek közé sorolhatóak. Most csak azokat fogjuk végigvenni, akik jelenleg is a sorozat szereplői. Figyelembe vettük a tulajdonságaikat, cselekedeteiket, és ezek alapján választottuk ki a legkúlabbakat.

 5. Bözsi mama (Szilágyi Zsuzsa)

Fotó: Rtl.hu
Fotó: Rtl.hu

 

Sokan hiszik, hogy Madgi néni utódja. Pedig nem. Bözsi néni teljesen másféle karakter. Ő nem pletykás, mindig próbálja a titkokat megtartani, olyannyira, hogy már Vili bá’ is majdnem egy életre megharagudott rá emiatt. Ettől függetlenül a legmenőbb Barátok közt karakterek közé sorolhatjuk, az ötödik hely az övé.

4. Berényi Miki (Szőke Zoltán)

Fotó: Kiskegyed.hu
Fotó: Kiskegyed.hu

 

Megoldókulcsa sokszor téves, tanácsot el nem szabad fogadni tőle, mert bizony az ő módszerei olyan sajátosak, hogy csak és kizárólag neki jönnek be. Nagyon furmányos és ravasz, szóval vigyázni kell vele a többi lakónak. Még az sincs biztonságban tőle, aki soha nem érintkezik vele.

3. Szentmihályi Zsófi (Kiss Ramóna)

Fotó: Kiskegyed.hu
Fotó: Kiskegyed.hu

Ördögi tervek szülője. Általában mindig sikerülnek a manipulatív tervei, amelyből mindeképpen ő jön ki a legjobban. Mindig megszerzi, amit akar, ha akarja, amikor akarja. Zsófi méltán érdemli ki hát a bronzérmet a legmenőbb karakterek között.

2. Berényi Ágnes (Gubík Ági)

Fotó: Rtl.hu
Fotó: Rtl.hu

 

Egy igazi vipera, de tényleg. Ha ő valaki érdekében cselekszik, az is tuti, hogy csak saját maga miatt van. Bármire képes, hogy pénzt és hatalmas szerezzen, és mindent megtesz, hogy a testvéreinek keresztbe tegyen. Tőlük nem pénzt, hanem inkább azt akarja kicsikarni, hogy elismerjék őt. Az teszi őt az egyik legmenőbb BK-lakóvá, hogy mindig van önbizalma, mégis egy törékeny lélekről van szó, aki remek mostohaanyja a kis Róbertnek. Emlékszel még arra a jelenetre, amikor elhitette Róberttel, hogy egy romos házban van a pénzük, miközben tudta, hogy Róbertnél van már a több százezer euró? Remek anyai lecke volt, bizony. Kiérdemli listánkon a második helyet.

1. Fekete Aliz (Nagy Alexandra)

Fotó: Stop.hu
Fotó: Stop.hu

 

Tulajdonképpen a modernkor Magdi anyusaként funkcionál. Mindenről tudni akar, de titkot tartani nem tud. Amint megtud valamit, azonnal muszáj neki kikotyognia. Ezzel sokszor bajba keveri magát Aliz, de nem bánja, hiszen neki ettől pezseg az élet igazán. Habár jószívű és jó szándék vezérli cselekedetei során, valamiért a tervei többsége mégis rosszul sül el. Ádám, barátja néha nehezen viseli barátnője betegesen negatív végkifejletet mutató tevékenységét, mégis követi őt a bajban is mindig.

Az öt legmenőbb jelenlegi Barátok közt karakter
Neked ki a kedvenc Barátok közt szereplőd?

Borítókép: Mmonline.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta