Barbi szerint a fejésnél nem lehet kellemetlenebb jelenete

Rovat

Megosztás

Megkérdeztük a Középsuli sorozatunk szereplőit, nekik melyik jelenetet volt kellemetlen eljátszani az elmúlt negyvenegy megjelent epizód forgatásai során. Van olyan, akinek semmi sem volt kellemetlen, de volt olyan is, aki egy bizonyos pontnál azt mondta, hogy annál kellemetlenebb biztosan nem jöhet többet.  

Olivér

“Számomra az összes olyan jelenet egyaránt kellemetlen, amikor szellemi mélységekbe kell ereszkednem, ezekből lehet választani egy szimpit.”

Olivér1

Barbi

“Szerintem amióta megfejtem azt a tehenet, azóta számomra nincsen kellemetlen jelenet, tényleg mindent minden fintorgás nélkül szinte megcsinálok, amikor meg kellett fejnem kamera előtt kedves barátnőmet, Csengét, akkor voltam életemben először olyan közel nemhogy egy tőgyhöz, de még egy tehénhez is.”

Barbi4

Dominik

“Amikor a nyári résznél Krisztosz belenyomta a fejemet abba a pocsolyába. Az nagyon kellemetlen volt. És még a víz is poshadt volt szerintem.”

dominik-fekvő-e1438397944522

Korinna

A Rozival közös ráckevei jelenetünk volt a legnehezebb számomra.

Korinna1

(További részleteket Korinna itt árul el erről a jelenetről.)

Happy Tibi

Amikor Oroszországot a Csendes-óceán mellé kellett helyeznem.

Tibi1

Eszti

Mindenféle szerelmes jelenettel küzdök. Nem vagyok ez az érzelgős fajta, csak ritkán, kivételes esetekben, épp ezért nehezemre is esik eljátszani.

Eszti1

Bende

Eddig még nem volt kellemetlen jelenet számomra. Nem kellett még csincsillát erőszakolnom, vagy székletet ennem, illetve pucéran se rohangáltam még a sorozatban. Ezek elég kellemetlenek lennének, viszont engem egyébként nehéz zavarba hozni.

Bende_szemelyes

Zsanett

Amikor végig kellett mennem az osztályban fürdőruhában.

Zsanett1

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta