A Középsuli feríze igazán drámai akar lenni

Rovat

Megosztás

Tarka, a Középsuli feríze épp annyira szeret színesen öltözködni, mint megformálója Szentesi Anita. A színes öltözettel tükrözi a belső énjét is, nem hiába kapta a Tarka nevet!

Anitának fontos, hogy mindig 100%-ot nyújtson, maximalistának tartja magát, nagyon szeret szerepelni, fotózásokon részt venni, és színészettel szeretne foglalkozni. Ismerjétek meg jobban!

Az utazás feltölti!

Budapesten tanul és lakik, miközben a családja Békés megyei, így sokat utazik és utazott már Kondorosról Budapestre. Ez általában 3-4 óra utazást jelent, ami sok időnek tűnhet (legalábbis másoknak), Anitát azonban ez nagyon feltölti, ez is egy kikapcsolódás a számára.

A természet lánya!

A nyár legnagyobb részében otthon van a családjával, mert év közben ritkán tud hazajárni és keveset látja őket. Amikor Kondoroson van, imád a természetben lenni, sokat biciklizik és szívesen tölti idejét a nővérével, akivel mindig kitalálnak valami jó kis programot, ezért soha nem unatkoznak!

,,Most van több szabadidőm, ezért jobban elkezdem fejleszteni a kreativitásomat és a rajztudásomat is.”

Dráma minden mennyiségben!

Anita idén végzett egy dráma tagozatos gimnáziumban, és nem meglepő módon, színészettel szeretne foglalkozni, ebben is szeretné magát továbbfejleszteni a jövőben.

A Középsuli 159. részében nemcsak összeveszett Petrával, hanem össze is verekedett vele, hogy bizonyítsa igazát! Ezt olvastátok már? A KS lányok a legtöbbször a fiúk miatt veszekednek!

Vasárnap 17 órakor jön a Középsuli új része!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta