A KS lányok a legtöbbször a fiúk miatt veszekednek!

Rovat

Megosztás

Amikor egy lány úgy érzi, hogy más is közelít ahhoz a fiúhoz, akivel valamilyen módon különleges kapcsolatot ápol, abból hajba kapás lesz! De mit szól ehhez az adott srác?

A lányok is éppúgy működnek, mint a fiúk! Szeretnek a figyelem központjába kerülni, főként a kiszemelt srácnál, és amikor úgy érzik, hogy ez veszélybe kerül, könnyen keverednek szóváltásba, verekedésbe. Lányok! Kérdezzétek meg magatoktól, nektek bejön, ha a fiúk verekednek értetek? Épp ennyire jön be a srácoknak is!

Bár Tarka semmit sem akar Eriktől, mindig is hízelgett neki, hogy a viking érdeklődik iránta, és ebből bizony nem is akar engedni!

Miközben egy lánynak imponál, ha valaki előnyben részesíti, azt sokan elfelejtik, hogy ez a végtelenségig nem tartható állapot. Elég csak Dominik és Juli példájára gondolnunk: mire Juli rájött, hogy Dominik kell neki, addigra már túl késő lett!

Petrának egyértelműen bejön Erik, és ezt nem is fél kimutatni! Neki inkább az önérzete sérült azzal, hogy Tarka azt merészelte mondani, ő jobban kellhet a vikingnek nála!

Míg a lányok veszekednek Erik miatt, addig a viking szeme máson akad meg! Így nemcsak hogy azt nem érik el, hogy rájuk figyeljen, vagy kedvezzen valamelyikőjüknek, hanem még lehetőséget is teremtenek neki arra, hogy elpártoljon tőlük! Hogy mit tesz Erik ezek után? Kiderült a következő részből!

A Középsuli 160. részének előzetese most vasárnap jelenik meg!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta