Mutatjuk, hogyan zajlottak a ballagások idén!

Rovat

Megosztás

Sikeresen elballagott és leérettségizett a Középsuli sztárja, aki elmesélte nekünk, kellett-e maszk a ceremónián, a szülők egyáltalán részt vehettek-e az ünnepségen?!

A sorozat Tarkája idén májusban sikeres érettségi vizsgákat tett, és elballagott a gimiből, ennek kapcsán elmesélte tapasztalatait, mégis hogyan zajlott a ballagás.

„A régi diákok elbúcsúztak az iskolától!”

Elmondása szerint az egész ceremónia azzal kezdődött, hogy a diákok bementek a termekbe, ahol az osztályfőnök általi sok jókívánság mellett megkaphatták tarisznyájukat is, mellyel útnak indultak, s a suli körül tettek egy hatalmas kört, miközben énekelték kedvenc ballagós dalaikat.

Majd visszatértek az udvarra, ahol később elkezdődött a körülbelül 2 órás előadás. Volt itt minden, az öreg diákok és tanáraik búcsúztak a sulitól, majd a ballagtató, éppen még nem érettségizők pedig szép szavakkal kívántak sok szerencsét a hallgatóknak! Egyesével megkapták az oklevelet az eminens tanulók, melyet könnyek között vehettek át kedvenc tanítójuktól.

„Maszkot nem kellett viselni, mert szabadtéren voltunk!”

Nem kellett maszkot felvenni az előadás alatt, az viszont meg volt szabva, diákonként maximum 3 fő mehetett be az udvarra. Anita szülei nem tudtak elmenni, mert sajnos nem laknak közel Budapesthez, ellenben a KS-sztárjai megörökítették a tarka lány legszebb pillanatait!

„Szerettem az iskolát, viszont nagyon szerettem volna már továbbmenni, a színészettel szeretnék foglalkozni, remélem, képes vagyok fejleszteni magam és egyre jobbá válni!”

Elmesélte, már nagyon várja a színész sulit, a vírus miatt sajnos kiesett néhány hetet, ám ősztől újult erővel veti bele magát a tankönyvek világába, már alig várja, hogy profi színésszé válhasson!

Ezt olvastad már?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta