Ajándékozz egy idegennek!

Rovat

Megosztás

Olyat húztál karácsonyra, akinek csak a nevét tudod? Segítünk!

Gyertyatartó, bögre, keresztnévvel ellátott termékek- ugye te is kaptál ilyen, vagy ehhez hasonló csontig lerágott ajándékokat osztálytársaidtól karácsonyra? Ne ess kétségbe, ha neked sem jut eszedbe más ötlet. Egy kis kreativitás, és évek múlva is emlegetni fogja az emlékezetes meglepetést az egész osztály!

Mielőtt bevásárolni indulnál                          

Először is kérd meg a barátait, adjanak tippeket! Ha viszont ő az osztály magányos farkasa, más módszerhez kell folyamodnod. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy rákérdeznek áldozatuknál: minek örülne? Persze így lőttek a meglepetésnek, és már az sem lesz titok, kitől kapja meg. Legyél ennél rejtélyesebb: minden nap tegyél kis cetliket a táskájába, rajta kérdésekkel: mi a hobbija, milyen zenét hallgat, van-e kedvenc csokija, satöbbi. A választ juttassa el egy olyan címre, amit csak te ismersz, vagy akár a portára, ahonnan továbbítja neked az iskola gondnoka.

Vesd be kreativitásodat!

Megeshet, hogy semmilyen célravezető információt nem sikerül kicsalni osztálytársadtól. Ez esetben marad a hagyományos, keresztnévvel ellátott ajándék- de különleges formában! Ha művészi vénával vagy megáldva, írj neki verset! A versfőket összeolvasva a nevét kapja meg. Értesz a kézimunkához? Hímezd rá a monogramját egy könyvjelzőre vagy párnára! Ezek után még elalvás előtt is rád fog gondolni. Bizonyára szép álmai lesznek.Ha a rajzoláshoz, festéshez konyítasz, a feladat egy portré készítése, ha pedig a konyha a kincseskamrád, süss neki tortát, kedves felirattal a tetején. Díjazni fogja a befektetett időt és energiát.

1512438_10203229057876602_6708167050349620159_n

Légy a lovagja!

Ha fiú vagy, és semmi kedved az egész ajándékozósdihoz, egy napot akkor is rá kell szánni osztálytársadra. Ha az illető lány, hívd el moziba ( természetesen a filmet ő válassza ki) – igazi lovagnak fogod érezni magad, amikor a romantikus film legszívfacsaróbb jeleneténél a válladra dönti fejét. Az is meglehet, hogy egy akciófilmre esik a választása, ez ellen pedig ugye neked sincs kifogásod?

De ha hozzád hasonlóan ő is fiú, csapjatok egy igazi pasis estét- tartsatok kocsmakörutat! Amíg a pénztárcád bírja, te álld a számlát! Vigyázat, másnap lehet nem fog emlékezni az ajándékára!

Nevettesd meg!

Igazán meg fog lepődni, ha ajándékozásnál elé állsz derekadra kötött masnival, és felajánlod, hogy egy hétig szolgálni fogod, hűségesen lesve minden kívánságát. Reggelente süteménnyel kedveskedj neki, viccekkel gondoskodj jókedvéről és mindig nyisd ki előtte az ajtót. De nem ám megfutamodni két nap után!

Egy életre szóló ajándék

Készíts térképet különböző állomásokkal, ahol apró ajándékok és izgalmas feladatok várják. Például válaszolnia kell a kérdéseidre, amiket a barátaid tesznek föl neki. Nem kell az emberiség történetéből vizsgáztatni: mondja el, milyen volt az első találkozásotok, mi a benyomása rólad. Ha válaszolt, továbbmehet a következő helyszínre. Az utolsó állomás egy cukrászda, ahol te várod (elő a masnival!). S végre sor kerülhet egy mély, eddig elmaradt beszélgetésre, and it can be the beginning of a beautiful friendship…

Macskajaj-1
Szerző: Fekete Fanni

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta