Filmajánló a decemberi estékre

Rovat

Megosztás

Most, hogy már javában tart a tél és lassan elérkezik a szeretet ünnepe, egyre több emberben merül fel a kérdés: Milyen filmet nézzünk? Ebben segítünk most neked, hogy tudj választani!

9 élet

9 élet

A főszereplő cége a FireBrand  arra készül, hogy Észak-Amerika legmagasabb felhőkarcolóját megépítse. Sajnos, aki erősen a munkának él, az eltávolodik a szeretteitől, ez történt meg itt is a főszereplővel. Telnek múlnak az évek és elérkezik a lánya Rebecca 11. születésnapja, melyre  a kislány egy macskát szeretett volna kapni.  Igaz főhősünk nem kedveli ezt az állatfajt, de megenyhült a szíve és megvette. Ám a GPS egy furcsa kisállat-kereskedésbe vezette. Hazafele úton minden rendben zajlott mindaddig, amíg a főhősünket egy baleset nem érte és a macska testébe kényszerült. Sikerül vajon neki ismét emberi testébe  visszakerülni? Hogy tudatja szeretteivel, hogy ő nem egy átlagos macska? A filmben ezekre is válaszokat kapsz!

A kis kedvencek titkos élete

a-kis-kedvencek-titkos-elete-animal-team-

A legtöbb embernek van háziállata így szokták azt is mondani, hogy az állat válassza az embert, mert amilyenek vagyunk,többnyire  olyan természetűek lesznek állataink is. De mi van akkor, ha mi elindulunk otthonról és ők egyedül maradnak? Mit csinálnak? Min gondolkodnak? Remek egy film! Fiatalok és idősebb korosztály is garantáltan jól szórakozik rajta!

Hotel Transylvania 2

hotel_transylvania_2

Drakula, a híres vámpír, akiről mindenki hallott már különböző történeteket szerte a világon, egy szálloda tulajdonosa, amely az erdélyi, rejtélyes havasokban üzemel, az emberektől messze. Minden lény, lidérc, megtalálható itt, akinek már őszintén szólva unalmassá vált, hogy ijesztgesse az embereket. Ám még Drakulának is meggyűlik a baja egy kisgyermekkel, aki nem egy hétköznapi unoka. Kíváncsi vagy, milyen akadályokkal kell szembesülnie a szerelmespárnak, vagy magának Drakulának? Akkor feltétlen tapadj a képernyő elé, és ne hagyd ki a Hotel Transylvania 2-t sem.

Film ajánló a decemberi estékre
Melyik filmhez kaptál kedvet, hogy megnézd?

Képek forrása: Pexels, Est.hu, 24,hu, indiegogo.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,157RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta