Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Álompasik a múltból

Álompasik a múltból

Bizony a múltban is voltak olyan férfiak, akikért a szüleink rajongtak és velük együtt kismillió nő volt beléjük szerelmes. A posztereik ott rikítottak a falakon, tekintetük pedig sokak fejébe beleégett. Ők egy elmúlt kor férfiideáljai voltak.

 

George Michael

A 80-as években már igazi hírességnek számított. Az angol énekes dalaival egy egész világot meghódított. Leginkább az érzelmes számai váltak népszerűvé, ami után milliók csorgatták a nyálukat. Ma már másként hatnak ezek a számok, de szüleink korában még nagy dolognak számított.

 

Brad Pitt

A jelenleg 53 éves színész sok női szívet megdobogtatott. Híresebb szerepei között ott van az Interjú a vámpírral, Harcosok klubja, a Trója, és a Z világháború. Angelina Jolie-val kötött házassága igazi csemege volt a bulvárnak és nyomon követhettük életüknek minden pillanatát. Azóta sajnos véget ért, de jellemük körül egy cseppet sem csillapodott a hisztéria.

 

Harrison Ford

Neve leginkább a Csillagok háborújához kapcsolódik, ahol a szókimondó Han Solo szerepét játszotta. A nők egyenesen megőrültek érte, mert nem csak sármos volt, de olyan karaktert hozott, ami a lazaságról volt híres, még a legnagyobb veszélyhelyzetekben is.

 

Roger Moore

Számos szerepe közül a leghamarabb James Bond szerepe ugorhat be. A híres kémet ugyan sokan eljátszották és mindannyian koruk álompasijának számítanak. Roger Moore arcvonásaival, valamint játékával azonban elkápráztatta a nőket. Ahol ő megjelent, itt igazi hisztéria lett.

 

Arnold Schwarzenegger

Kissé furcsának tűnhet, mert nem kifejezetten az az álompasi a nők körében. A listára azonban nem is ezért került. A férfiaknak is vannak ideáljaik és példaképeik és Schwarzenegger egy ilyennek számít. Az erősítés terén és a tökéletes férfi alak elérésében példás volt és még évtizedekkel később is pasik tömegei szeretnének úgy kinézni, mint akkoriban ő.

Álompasik a múltból
Szerinted ki az, aki még ma is álompasi?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share