Ezt nézed:  / Hírek / Utazás / Ámulatba ejti a turistákat!!

Ámulatba ejti a turistákat!!

Mire képes a fantázia, amikor a pénz nem akadály? Ámulatba ejtő felhőkarcolókat, egyedi tervezésű – vitrola alakú – szállodát, és a világ legmagasabb épületét is megalkotja a sivatag közepén!

Dubai a fantázia városa! Rengeteg pénzből épült fel, éppen ezért számos, fántáziadús kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget kínál a turistáknak, szintén nem kevés pénzért cserébe!

Az infórádió Világszám műsorában ezúttal Dubaiba kalauzolja el hallgatóit Dr. Kiss Róbert Richard.

Midenkinek ajánlom, aki szeretné megcsodálni, hogy mire képes a fantázia, meg az olaj bevételek! Úgy fogunk hazajönni, hogy elámulunk a sok-sok csodán!

 

Az Egyesült Arab Emírségek városa vonzza a magyarokat! Mind turizmus, mind letelepedés szempontjából. Rengeteg magyar dolgozik Dubai-ban, ahol nagyon jól lehet keresni.

Olyan magyar ismerősöm is van, aki összeházasodott azért, hogy ott maradhasson Dubai-ban dolgozni. A csinos fiatal lány megbeszélte egy fiatalemberrel, hogy akkor most férj és feleség lesznek.

 

Itt számtalan érdekességgel találkozni! Nincsenek járdák, bár ha lennének, akkor is megakadályozná a hőség, hogy élvezettel sétálgassunk az utcán. Érdemes a vízparton menedéket keresni, ahol nyilvános strandokat is találni.

A szórakozási vágyóknak rengeteg lehetőség kínálkozik! Bevásárló központok, nappali sivatagi túrák, éjszakai vezetés (kvadozással), helikopterezés a város felett, megismerkedni a világ legmagasabb épületével, vacsorázni a vitorla alakú szállodában (ide nem is lehetne bejutni másképp).

Szerencsére ma már fogadhatunk magyar idegenvezőt is, aki szívesen kalauzolja a turistákat és ad tanácsokat a kikapcsolódni és szórakozni vágyoknak! Tájékoztat például arról is, hogy alkoholt csak a szállodákban lehet fogyasztani!

Hallgasd te is az Inforádió Világszám műsorát Dr. Kiss Róbert Richard műsorvezetésével! Péntek este 19:00 órától és szombat délelőtt 10:00 órától.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share