Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Elátkozott telefonszám!!

Elátkozott telefonszám!!

A 21. században élünk! Rengeteg elektronikai kütyüt használunk naponta, éppen ezért könnyebben is tájékozódunk bármivel kapcsolatban. Mindenre megtalálni a választ a neten! Vagy mégsem?

Bulgáriában létezik egy telefonszám, amit az ottani mobiltelefon-társaság nem ad ki senkinek, mert úgy gondolják, már több ember halálát okozta!

Elátkozottnak tartják! Ez a +359 888 888 888 szám!

Ezen volt elérhető a helyi Mobitel vezérigazgatója, Vlagyimir Grashnov.  Az üzletembert állítólag megmérgezték, ezért halt meg 48 évesen. Majd a szám egy alvilági figurához, a bolgár maffiafőnökhöz, Konstantin Dimitrovhoz került, akit lelőttek Hollandiában. Ezt követően, ugyanezen a számon Konsztantyin Dishliev volt elérhető, mintegy két évig, mert szintén lelőtték, csak őt egy helyi indiai étteremben.

Nem tudnak kimutatni összefüggést a halálesetek és a telefonszám birtoklása között, mégis érdekes, hogy a +359 888 888 888 számot nem adják ki senkinek, csak rögzítő jelentkezik, ha valaki felhívja, nincs hálózati lefedettség. A telefontársaság nem kommentálja az eseteket.

Mai, modern világunkban, azt gondolnánk, hogy a babonáknak és hiedelmeknek leáldozott! A régi korok világát, és egyben a tudatlanságot, a még akkor nagyrészt ismeretlen világ miatti félelemet idéző hiedelmek, még ma is léteznek. Találnak követőket, sőt, újabbakat generálnakl!