Autós hackek Viszkok Fruzsival!

Rovat

Megosztás

Hétköznapi praktikák azoknak, akik most szereztek jogsit, vagyis mit is kell tenned, ha nem tudod eldönteni, melyik oldalon van a tanksapka, avagy könnyítsd meg a vezetést Viszkok Fruzsival!

Fruzsiról tudjuk, mindent szeret rendszerezni saját életében, éppen ezért több hasznos hogyan segítsünk magunkon témájú tartalmat láthattunk már nála, kezdve a mindennapos háztartásbeli praktikákkal, a takarítós javaslatokon át, a hogyan szerelj fel egy polcot az ágy fölé témákig.

Legutóbbi videójában a vezetésen volt a sor, ugyanis olyan hétköznapi tippeket osztott meg velünk, melyek megkönnyítik a kocsikázást a hétköznapokban!

„Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik oldalon van a tanksapka, akkor csak a műszerfalra kell nézni, ott látható egy jelecske, melynél a nyíl ezt mutatja meg!”

A legfontosabb szabály youtuberünk szerint: ,,Soha semmit nem szabad az autóban elől hagyni!” Ha jól sejtem, te sem szeretnéd, ha ellopnák a pénztárcádat, a táskádat, vagy a kabidat, éppen ezért nem érdemes semmit bent tárolni. Fruzsi elmesélte, apukája a mai napig mindig emlékezteti erre a dologra, akárhányszor együtt autóznak.

Amikor tankolsz, majd fizetsz, ne felejtsd el bezárni az ajtót! A legnagyobb lopások akkor történnek, amikor azt gondolod, csak 2 percre tűnsz el a kocsiból, mi baj lehet?! Ne kockáztass, mindig zárd be az ajtót! Fruzsi a veszélyhelyzetekre is gondolt, hiszen elmesélte, mindig akad nála láthatósági mellény, elakadásjelző háromszög, és elsősegélydoboz, sosem lehet tudni! A kötelező tárgyakon kívül van egy plusz vészcsomag, ami nem hiányozhat az autóból, hiszen mindig jól jön például egy bevásárló táska, esernyő, és egy plusz pulcsi is a hidegebb napokra!

„Velem már előfordult, hogy teljesen befagyott a csomagtartó és nem tudtam kivenni a jégkaparót!”

Ha már az esős, havas időről beszélünk, elengedhetetlen a hó- és jégkaparó is, hiszen sosem tudhatod, mennyire fagy le az ablakod egy hideg téli reggelen, amikor indulnál dolgozni! Praktikus nemcsak hátul, hanem elől is tartani 1-1 darabot, hiszen ha befagy a csomagtartód, az szó szerint jeges helyzet lesz!

Te is jártál már úgy, hogy éppen inni szerettél volna vezetés közben, de meg kellett állnod, mert beleszorult az üdítős doboz a tartóba? Erre tökéletes megoldás lehet a muffin sütőpapír, ugyanis így tuti, hogy nem tapad semmi a tartó aljára!

Nem szereted az autóillatosítókat? Használj öblítő gyöngyöket, ezáltal biztosan nem fogsz wc illatosító szagot érezni az üléseken, ráadásul ha olívaolajjal tisztítod meg a műszerfalat, gyönyörű fényes lesz minden odabent! Plusz tipp a forró nyári napokra, ha a kocsid órákig egy helyben áll valahol, és beleülve azt érzed, úristen mindjárt megsülök, csak nyitogasd az ajtókat felváltva, majd csukd be őket, ezt csináld vagy 3 percig, hidd el, tökéletes levegő lesz az autóban!

Te próbáltad már valamelyiket?

Ezt olvastad már?

Főkép: facebook.com

Kép: facebook.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta