Az 5 legrosszabb típusú ember a nyilvános mosdókban

Rovat

Megosztás

Mosdóba járni intim dolog. Vannak fura alakok, akik ezt kínosabbá tehetik, mint gondolnád. Íme, az 5 legrosszabb típusú ember, aki miatt elmenekülhetnél a mosdóból.

Forrás:collegehumor

 

Friccs-fröccs, csipp-csöpp mindenhová: az ülőkére, a földre, a falra. Te sem hiszed el, hogy valaki ennyire ügyetlen legyen, de mégis: létezik. Talán genetikai okok miatt képtelen kontrollálni, vagy élvezettel teszi. Ki tudja? Egy biztos, ha oda belépsz: hagyj fel minden reménnyel!

Forrás:collegehumor

 

Amikor belépsz a fülkébe, a lelki békéd érdekében gondolhatod azt, hogy ezek mindig is ott voltak, csupán dekoráció, semmi több. Végülis ismer valaki olyan rendőrt, aki a WC fülkék falának firkálói után kutat? Tehát, így állunk. Valaki bemegy a mosdóba, előkap egy filctollat, és közszemlére teszi világmegváltó gondolatait.

Forrás:collegehumor

 

A publikus WC rémei közül, talán ő a legnépszerűbb alak. Bemegy a mosdóba, lassan, de biztosan ott hagy valamit, ami nem akar lemenni. Ezután 2 dolgot tehet:

  1. Eliszkol minél gyorsabban
  2. Pókerarccal állja az étterem dolgozóinak tekintetét, akik lopva kutatják a tettest.

Forrás: collegehumor

 

Néha, ha belépsz egy nyilvános mosdóba, mulatságos mókázásnak a nyomait láthatod – vagy valami olyasmit. Mert hát mégis… ki tudna haragudni a WC papírra, hogy ilyen alaposan elbánjon vele?

Forrás: collegehumor

 

Ez a dolog sokkal gyakrabban fordul elő a nyilvános mosdókban, mint ahányszor elnézhetnénk neki. Próbáljuk meg elképzelni a helyzetet… Mégis hogyan logisztikázza ki… bele… majd szanaszét? Rendben, az elképzelés rossz ötlet volt. Kész rejtély, mégis hogy lehetnek ilyen mágikus képességgel rendelkező publikus wc rémségek, akik képesek ezt az orrunk alá dugni.

Az 5 legrosszabb típusú ember a publikus mosdókban
Szerinted ki a legrosszabb?

Borítókép: collegehumor

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta