Belemenjek egy egyéjszakás kalandba? – Juli és Bende válaszol

Rovat

Megosztás

Érdemes úgy szexelni, hogy tudod, csak egyszeri alkalom lesz? Mi a társadalom véleménye a kalandokról? Kinek éri meg ebbe energiát befektetni? A sorozat macsója és rámenőse elárulták a véleményüket.

Garai Bende

 

Véleményem szerint az egyéjszakás kaland teljesen rendben van abban az esetben, ha mind a két fél hasonlóan vélekedik róla és belemegy. Az egyéjszakás kalandot szerintem azoknak az embereknek találták ki, akik túl sokat dolgoznak és nem érnek rá jelen helyzetükben egy kapcsolatot fenntartani és érzelemmentes testiségre vágynak csak. Nekem személy szerint már volt benne részem és jól működött, mert egyikünk se akart többet. A legfontosabb ilyen helyzetben természetesen az óvszer használata a betegségek és a terhesség megelőzése miatt.

Horváth Juli

 

Én úgy gondolom, hogy semmi gond nincs az egyéjszakás kalandokkal. Sok ember lenézi azokat, akiknek már volt ilyenben részük. Sajnos főleg a nőket, őket egyből elkönyvelik. Bezzeg ha férfiról van szó, akkor megveregetik a vállukat. Pedig semmi nincs ebben, a nőknek is lehet erre igényük. Úgy hiszem, hogy senkinek nincs meg a joga ahhoz, hogy beleszóljon vagy ítélkezzen emiatt mások felett. Csak a társadalom nevelte belénk, hogy ez erkölcstelen. A nagyszüleinkről nem is beszélve, akiknek a férjeiken kívül nem létezhetett más férfi se előttük, se utánuk. Persze az utóbbi evidens és én is csak akkor “támogatom” az egyéjszakás kalandokat, ha egyik fél sincs kapcsolatban illetve előtte letisztázzák, hogy ki mit vár a dologtól.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta