Ezt nézed:  / Hírek / PR / Utazás / Az a biztos, ha biztosítással utazol

Az a biztos, ha biztosítással utazol

Ha külföldre mész, még fontosabb, hogy a váratlan helyzetekre is felkészülj. Nem tudhatod, hogy mikor lépsz bele egy tengeri sünbe lubickolás közben, vagy mikor leszel rosszul egy rosszul elkészített ételtől az étteremben, így orvosi ellátásra is szorulhatsz egy másik országban, ami bizony költségekkel jár.

Természetesen az sem egy jó ötlet, ha mindenhova félelemmel indulsz el, mert akkor nem tudod élvezni az utazás örömeit: így születhettek meg az első utazási biztosítások. A biztosítás mellett persze ugyanúgy vigyáznod kell magadra, de ha megtörténik a váratlan baj, az anyagiak miatt már nem kell aggódnod.

Van kifejezetten diákok részére kialakított biztosítás is, mint például az STA Travel utazási iroda CareMed biztosítása, amellyel már akár 550 Ft vagy 1100 Ft-os napidíjjal is biztosítva lehetsz, utazz a világ bármely pontjára.

A biztosítás ráadásul nemcsak arról szól, hogy a te baleseted során kialakult orvosi és egyéb váratlan költségeket képes fedezni, de akár még a poggyászra is kiterjedhet. Hiszen a reptéren elkallódhat a poggyászod, de a közelmúltban olyan eset is történt, hogy reptéri dolgozók jogtalanul felnyitották egyes utasok poggyászait, így meglopva őket.

A Középsuli sorozat szereplői is az STA Travel CareMed biztosítását vették igénybe az ugandai utazásuk során, ahol rengeteg veszéllyel néztek szembe: egy ilyen országba utasbiztosítás nélkül pedig necces elindulni.

Nílusi sügér, amiből a Középsulisok az afrikai útjuk során falatoztak

 

Hogy pontosan mi minden történt a mi szereplőinkkel Afrikában, azt a Középsuli hatvankettedik és hatvanharmadik epizódjában láthatod is.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share