Ezt nézed:  / Hírek / Az Egészség ellenszere (16) február 16-tól téged is vár a mozikban

Az Egészség ellenszere (16) február 16-tól téged is vár a mozikban

Hamarosan részesei lehetünk 2017 egyik nagy dobásának. Az egészség ellenszere című film premierjének napja vészesen közeleg. Egy a fontos: csak egészség legyen! És ne haljon bele senki! 

Már a történet első trailerétől is kirázott minket a hideg, ám a második még több izgalommal kecsegtet, több belátást enged a filmbe. A film főhőse egy nagy cég fiatal alkalmazottja (Dane DeHaan), akit a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldenek, hogy hazakísérje őt… A szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik. A főnök eltűnt, a srác pedig kénytelen meghosszabbítani a saját ott tartózkodását: a betegek ugyanis sokkal inkább fogolynak, mint betegnek tűnnek ezen a helyen. Aki pedig megpróbál valakit kiszabadítani, az hamarosan a saját egészsége miatt kénytelen aggódni.

A film rendezőjét, Gore Verbinskit az elképesztő sikerű A kör indította el a pályáján, majd A Karib-tenger kalózai trilógia tette világhírűvé. A rendező most visszatér a gyökerekhez: A szabadság útjai írójának segítségével vérfagyasztó természetfeletti thrillert készített.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share