Az évtized legdurvább celeb szakításai

Rovat

Megosztás

„És boldogan éltek, amíg meg nem haltak” – ismerős mondás, igaz? Hát persze, hogy az, hiszen az összes hollywoodi romantikus film ezzel a klisével fejeződik be.

Te pedig csak irigykedsz, holott pontosan jól tudod, hogy az örökkön örökké boldogság Hollywoodban is csak a filmekben létezik, hiszen kedvenc sztárjainkat is simán ejtik egymást, ha úgy tartja kedvük.

És hogy kinek a szakításán döbbentünk meg a legjobban az elmúlt évtizedben? Nézd csak meg!

 

10. Kim Kardashian és Kirs Humphries – 2013

Fotó: The New York post

 

A reality celeb már két gyermeket is szült Kanye Westnek, így akár el is felejthetnénk a mindössze 72 órás házasságát a kosárlabdázóval, ha nem egy Kardashian lányról lenne szó! Kim ugyanis – noha saját bevallása szerint már a nászúton tudta, hogy nem fog működni a házassága – két évig elhúzta a válópert, amely nem csoda, hogy totál tönkretette sportoló férjének az idegeit.

9. Demi Lovato és Joe Jonas – 2010

Fotó: Billboard

 

Az évtized első megdöbbentő szakítása volt a két zenész kapcsolatának zátonyra futása még akkor is, ha csak néhány hónapig voltak együtt. A fiatalok a szétválás ellenére jóban maradtak, már csak azért is, mert Demi bevallása szerint Joera a kapcsolatuk ideje alatt is inkább mint barátra tekintett.

8. Lady Gaga és Taylor Kinney – 2016

Fotó: People

 

Az énekesnő és szerelme kapcsolatáról nem sokat tudni, ahogyan a szakításukról sem. Hivatalosan azt nyilatkozták, hogy nem jutott elég idejük egymásra. Rossz nyelvek szerint azonban Gaga még nem akart sem házasságot, sem gyereket.

7. Kylie Jenner és Travis Scott 2019

Fotó: habostorta.hu

 

A sztárcsajszi egyik álomkapcsolatból a másikba ugrott, sikertelenül. Miután Tygával másfél év után azért mentek szét, mert a rapper nem akarta Kyliet feleségül venni, egy másik rapperel vigasztalódott, akivel ugyan szintén nem keltek egybe, de született egy gyermekük. Ám kapcsolatukat a baba sem mentette meg, tavaly ugyanis végleg szétmentek.

6. Taylor Swift és Calvin Harris – 2016

Fotó: Film Magic

 

Amilyen gyorsan lángra lobbant a szerelem a tízszeres Grammy-díjas énekesnő és a sztár dj között, olyan hamar alább is hagyott a tűz. A fiatalok 2016 év elején közös otthonba költöztek, nyárra viszont úgy döntöttek, ennyi elég volt egymásból és szétmentek. Taylor állítólag már gyereket akart, de Calvin még nem.

5. Kristen Stuart és Robert Pattinson – 2013

Fotó: Celebrity Insider

 

Az Alkonyat széria két főszereplője a forgatáson melegedett össze és csakhamar igazi sztárpárrá váltak Hollywoodban. Noha kapcsolatuk 2013-ban véget ért, az énekesnő nemrég bevallotta, hogy simán hozzáment volna Pattinsonhoz, aki amúgy kutatások szerint a legjóképűbb férfi napjainkban.

4. Angelina Jolie és Brad Pitt – 2016

Fotó: Grift Daily

 

Ennek a szakításnak legalább annyian örültek, mint amennyien szomorkodtak: sok rajongó ugyanis a mai napig dühös a színésznőre, hogy anno elszerette Pittet Jennifer Anistontól, míg mások szerint ők voltak a tökéletes álompár. Akárhogy is, a színészpáros pályafutása 12 közös év után futott zátonyra.

3. Vanessa Hudgens és Zac Efron – 2010

Fotó: Life and Style

 

A kilencvenes évek végén mindenki Vanessara volt féltékeny, hiszen az aktuális szívtipróval járt. Kettejük kapcsolata azért is tűnt idillinek, mert a fiatalok a High School Musical forgatásán ismerkedtek meg, amelyben szintén egymásba szeretnek. Egymással élték át az első szerelmet és most a rajongók reménykednek, hogy talán ismét egymásra találnak, hiszen Vanessa 9 év után nemrég szakított a pasijával.

2. Selena Gomez és Justin Bieber – 2012

Fotó: Corbis

 

Selena és Justin, vagyis Jelena igazi ikonikus celebpár voltak az évtized elején. A két énekes kapcsolata meglehetősen viharos volt, olyan tipikus se veled se nélküledet játszottak egészen 2018-ig, amikor is Bieber megismerkedett Hailey Baldwinnal, akit nem sokkal később feleségül is vett.

1. Miley Cyrus és Liam Hemsworth – 2019

Fotó: Billboard

 

A tavalyi év abszolút sokkoló celebhíre volt, hogy közel 10 évnyi se veled-se nélküled kapcsolat után az énekesnő és férje beadták a válópert. Meglepő módon Miley volt az, aki gyorsan megvigasztalódott, hiszen jelenleg már a harmadik párját fogyasztja, de úgy tűnik, mostanra Liam is magára talált és nem szomorkodik már túlságosan. Aztán kitudja, friss még ez a szakítás, ne temessük el ezt a kapcsolatot egyelőre.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta