Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Az öt legkülönlegesebb hangú X-Faktor énekes

Az öt legkülönlegesebb hangú X-Faktor énekes

Amint az egyik tehetségkutatónak vége, jön a másik. Már annyi “énekesünk” van, hogy Dunát lehetne rekeszteni velük. Ebben a cikkben viszont nem róluk lesz szó. Összeszedtük azokat az igazi énekhanggal rendelkező egyéneket, akik igazán különleges hangi adottságokkal rendelkeznek.

Király L. Norbi

Nem létezik még egy ilyen rekedtes hang, mint az övé. Talán még Horváth Charlie-t is überelni tudja Király L. Norbié. Azzal pedig, hogy még Janicsák Veca aranytorkát is sikerült legyőznie, bebizonyította, hogy abszolút az ötösünk közé való.

Fotó: Napiaszonline.hu

Fotó: Napiaszonline.hu

 

Janicsák Veca

Aranytorkú. Az előbb már említettem. Angyalian énekel, nem egy adásban tudta elnémítani a közönséget, megrekeszteni a tapsot, a lélegzetet, mindent a hangjával, megfullasztotta a nézőket éneklésével. Persze a lehető legpozitívabb értelemben. Méltán kerül hát bele listánkba ő is.

Fotó: Life.hu

Fotó: Life.hu

 

Nagy Ricsi

Magával ragadó, elszédítő, elképesztő, erőteljes, dús hang az övé. Egyszerűen szárnyal az ember lelke, amikor hallja a hangját. Annyira különleges, hogy ezer közül is felismerhető.

Fotó: Life.hu

Fotó: Life.hu

 

Danics Dóra

A popszakmát otthagyó Dóra szintén erőteljes a hanggal rendelkezik, ami őt is a magasba emeli, hiszen hatalmas hangerejével elvarázsolja közönségét, és erőt adhat érzelmes dalaival.

Fotó: Mediaklikk.hu

Fotó: Mediaklikk.hu

 

Tóth Andi

A rockhercegnő, aki egy pillanat alatt elvarázsolta a zsűrit azzal a bizonyos Hooligans dallal. Rockos, energikus, életerős hangjával beteríti ő is az egész színpadot, és energiáit átadva magával ragadja a közönséget.

Toth-Andi(650x433)

Fotó: Hír24.hu

X-Faktor - Legkülönlegesebb hangú énekesek
Szerinted melyik X-Faktor énekesnek van a legkülönlegesebb hangja a fenti énekesek közül?

Borítókép: Sulihalo.hu

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share