Az X-Faktor győzeteseinek rangsora: A legjobbak legjobbjainak legjobbika

Rovat

Megosztás

Az első X-Faktor válogatók 2010-ben kerültek adásba, lassan öt teljes évvel ezelőtt. Azóta már öt évadot megélt a tehetségkutató show, öt győztes is született. A Középsuli pedig rangsorolta Nektek ezeket a győzteseket, így most bejelentjük, hogy szerintünk kiben van meg a szuperx.

5. Kocsis Tibor

A második évad győztese a Középsuli listájában az ötödik helyezést kapja. Habár Tibornak remek hangja van, és a műsorban is kiderült, hogy hatalmas szíve, és rengetegen rajonganak érte, de tény az is, hogy nem a tinik körében közkedvelt énekes Tibor.

Kocsis-Tibor-foto_kisebb
Fotó: Kretamagazin.hu

4. Oláh Gergő

Hatalmas hang, hatalmas forma. A harmadik széria győztese bizony rendkívüli hangi adottságokkal rendelkezik. Listánkban a negyedik helyet foglalja el a 26 éves énekes.

Fotó: Izeselet.hu
Fotó: Izeselet.hu

 

3. Danics Dóra

A magyarországi X-Faktor történetének első női győztese listánk harmadik helyére került. Az énekesnő éppen a napokban jelentette be, hogy elbúcsúzik a popszakmától, és inkább alternatív zenei területekre lép.

“Mostantól a saját zenémet szeretném énekelni, ami sok kitartást és energiát igényel. Kizárólag élő zenekarral, magyar szövegű dalokat énekelnék, melyek teljes mértékben az én zenei ízlésemet és világomat tükrözik. Fontos számomra, hogy a da­laimnak legyen mondanivalója és értéket közvetítsen, amit csinálok”

– mesélte Dóra a Borsnak.

Fotó: Borsonline.hu
Fotó: Borsonline.hu

2. Vastag Csaba

A még X-Faktor előtti időszakból a Popdaráló című szomszédos csatornán adott műsorból is ismert énekes az első széria győztese. Sikert sikerre halmoz még most, öt év után is. Nemrég még a Barátok közt szereplőgárdája is befogadta az énekest néhány napra. Nem is kérdés, hogy ő kerül a második helyre a legjobbak legjobbjainak legjobbik listánkon.

Vastag_Csaba-10
Fotó: Vastagcsaba.hu

 

1. Tóth Andi

Jött, látott, győzött. Nemcsak az ötödik szériában, de a mi listánkon is. A közönség kedvence lett egy pillanat alatt a most 16 éves tinédzser rockhercegnő, akinek már el is készült az első videóklipje a győztes dalához, ami nem igazán rockos, de Andi úgy szereti dalát, a Legyek ént, amilyen. A klipet egy olyan speciális kamerával forgatták le, amiből mindösszesen egy darab van az egész országban.

Fotó: Life.hu
Fotó: Life.hu

 

X-Faktor: A legjobbak legjobbjainak legjobbika
Neked ki a kedvenced az X-Faktor győztesei között?

Borítókép: Vasarhely.ro

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,159RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta