Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Ti mit terveztek az őszi szünetre? Szavazzatok!

Ti mit terveztek az őszi szünetre? Szavazzatok!

Hamarosan itt az őszi szünet, az első hosszabb pihenő a 10 hónapos tanévben. Ezzel kapcsolatban gyűjtöttünk össze pár programtervet, illetve ötletet, hogy mivel tudjátok elütni az időt október 26 és november 3 között. Várjátok már?

1. Kirándulás

Rengetegen mennek ilyenkor családostul kirándulni, főleg, hogy idén a november 1-i munkaszüneti nap miatt, egy 3 napos hétvége is vár a szülőkre, így sokan veszik ki ilyenkor az előtte lévő napot/napokat szabadságként. Legyetek akár vidéken, akár városban, az őszi színesedő erdőben sétálni mindig jó program! Fedezzétek fel az ősz színeit.

2. Családlátogatás

A halottak napja  és a hosszú hétvége is igazából adja magát, hogy a nagyszülőket, távolabb érő rokonokat meglátogathassuk. Nyilván előtte is érdemes magatokra szánni pár napot a szünetből feltöltődésre, de kár lenne kihagyni ezt az alkalmat, hisz legközelebb talán csak karácsonykor fogtok tudni találkozni mindenkivel.

3. Felkészülés

Az előző két hónapban visszarázódtatok az iskolapadba, ez pedig azt jelenti általában, hogy a következő két hónapot a tanárok is szigorúbban megnyomják majd. Ennek elkerülése lehet, ha előre tanulsz egy kicsit. Persze senki nem szereti tanulással tölteni a szüneteket, de néha hasznos lehet, ha a pihenő 1-2 napját úgy tervezed, hogy felkészülsz az elkövetkezendő nehézségekre.

4. Halloween

Az elmúlt években már itthon is nagyobb hagyománya lett az amerikai Halloween ünneplésének. Ez alkalomból szinte minden szórakozóhely jelmezes bulit hirdet, így ilyenkor a barátokkal le lehet rázni a sulikezdés óta felrakódott rozsdát és nagyot lehet bulizni.

Persze csak mértékkel, nehogy aztán az alábbi kép köszönjön vissza reggel a tükörben  😉

Addig is, amíg a naptár a megfelelő dátumot mutatja, a legjobb Középsulis epizódok segítenek átvészelni az októbert is!

Válassz, neked melyik tetszik a legjobban? Van saját ötleted, írd meg:

Ti mit terveztek az őszi szünetre?
Szavazzatok!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share