Ezt nézed:  / Színes / Bende: A lány nevét ráérsz később megkérdezni

Bende: A lány nevét ráérsz később megkérdezni

Arra voltunk kíváncsiak, hogy mit gondolnak a Középsuli sorozat fiúszereplői a mai, 2017-es csajozásról és a csajozós szövegekről. Elmondták nekünk véleményüket róluk, és beszélgettünk velük arról, hogy szerintük beválnak-e, és miért nem. 

Bende

“Szerintem, ha valaki egy egyszerű, betanult, kipróbált szöveggel akar nyomulni, az sose jön be. Ott van példának a ‘nem fájt mikor leestél az égből angyalom?’ és sok ehhez hasonló szánalmas próbálkozás, aminek az első szavánál hajt el a csaj. A lényeg itt az önbizalomban van és a jó személyiségben. Menj oda a lányhoz, és hívd el valahova. A nevét ráérsz később megkérdezni.”

Bende_szemelyes

Dominik

“Én életemben talán egyszer használtam csajozós dumát, akkor is poénból. Ekkor azt hiszem, hogy csak random valakinél bemondtam hogy ‘szia cica, van gazdád?’. A csaj kapásból egy legyintéssel ment is tovább. Személyes véleményem szerint egy férfinak nem a jól betanult dumákkal kell meghódítania valakit, mert azokkal nem lehet, nem érdemes próbálkozni sem velük. Én még mindig úgy gondolom, hogy a humorérzék, a kellő komolyság, a magabiztosság és az illem az, amivel meg le lehet nyűgözni valakit, és ez szerintem így is van rendjén, a lányok jól teszik, ha nem reagálnak csak legfeljebb egy legyintéssel az ilyen dumákra. Bár manapság ezt már kevesen gondolják így, ami engem picit elszomorít.”

Dominik1

Happy Tibi

“Amikor még tombolt a MyVIP és az MSN korszaka, akkor volt – visszagondolva – rengeteg nagyon gagyi csajozós dumám, de persze, fiatalabb voltam és tapasztalatlanabb lányok terén. Az egyik volt a ‘relax bébi, relax, merre lax?’, de ott volt a ‘muszáj egy térképet adnod, mert annyira gyönyörűek a szemeid, hogy elvesztem bennük’. Régebben vicces volt és érdekes, de a második még be is vált egyszer-egyszer akkor még, de azt hiszem, ha mostanában mondanám ezt valakinek, az vagy gúnyolódásnak, vagy viccnek venné.”

Tibi1

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share