Bende most azt kérdezte, hány szobor található a Hősök terén!?

Rovat

Megosztás

Elindult a 2020/21-es Határtalanul tanulmányi verseny, melynek első adásában Bende a fővárossal kapcsolatos kérdéseket tett fel! Te tudod ezekre a Budapesttel kapcsolatos kérdésekre a választ?

A vetélkedő fődíja egymillió forint, a nagydöntőbe jutott osztályok felkészítő tanárait 100 ezer forintos ösztöndíjjal jutalmazzák, és több mint 1000 egyéb nyereményt is kiosztanak a szervezők a résztvevők között.

A Határtalanul verseny résztvevői azok a külhoni és anyaországi középiskolai osztályok lehetnek, amelyek 2020. december 15. és január 31. között, a Határtalanul középiskolai vetélkedő 2020/2021 első fordulójában regisztrálnak, és a tesztet kitöltik.

Az első forduló tesztjeit IDE kattintva tölthetitek ki!

Az osztály képviseletében elég, ha legalább egy fő kitölti a tesztet. A teszt kitöltése során osztálynevet, csapatnevet, emailcímet és a település, valamint az iskola nevét kell megadni. A verseny szervezői az osztályokat, csapatokat az eredmények értékelésekor régiókba (pl. Felvidék, Erdély stb.) csoportosítják.

Hány iskola található Budapesten, hány évig épült a Lánchíd, hány szobor található a Hősök terén? Az év első Határtalanul adásában Bende 10 kérdést tett fel a fővárossal kapcsolatban! 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta