Ezt nézed:  / Hírek / KÖZÉPSULI TV / Bende: A karakterem nem képes szeretni [KÖZÉPSULI TV]

Bende: A karakterem nem képes szeretni [KÖZÉPSULI TV]

A Középsuli sorozat színészei már másfél éve hoznak fényt kéthetente a sötét vasárnap estékbe. Szinte alig akad olyan fiatal ma Magyarországon, aki ne tudná, mi is az a Középsuli sorozat. A szerethető vagy éppen gonoszkodó karakterek között ott van a történet Barbija és Bendéje, akik már az első részektől kezdve egy párt alkotnak.  

Az együtt töltött pillanataik között nemcsak a kellemes randik, de ugyanúgy a negatív érzések is megvannak.  Annyi minden történt a két karakterrel az elmúlt negyvennél is több epizód alatt, hogy már az is csodával határos, hogy még mindig egy párt tudnak alkotni.

Kijutott nekik bőven mindenből és mindenkiből: egy kis kavarás Julival itt, egy kis vigasztalódás Matyival ott, és ezekhez néhány nagyon rossz döntés társítva. Bende Rozival való kapcsolata pedig még éppen kialakulóban, egyelőre nem lehet tudni, lesz-e olyan erős szerelmük, hogy véget vessen a másfél éves kapcsolatnak.

Interjúink során a két karakter megformálója, Bodony Barbara és Garai Bendegúz meséli el kameránknak, hogy ők hogyan vélekednek a két tinédzser kapcsolatáról.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share