Bende kecskének nézi Rozit?!

Rovat

Megosztás

Bende és Rozi kapcsolata sosem volt felhőtlennek mondható, ám az utóbbi időben mégis úgy tűnt, ismét egymásra találtak! De mi az igazság?

Bende leérettségizett, míg Rozi betegsége miatt nem tudott elmenni vizsgázni! Most pedig ezerrel készül az őszi érettségire, hiszen az, hogy csak szóban érettségizzen, neki elképzelhetetlen.

Bende úgy döntött kimozdítja Rozit a négy fal közül, és egy romantikusnak ígérkező randit szervezett neki! Persze csak olyan macsósan, hiszen nem sokkal később kiderült, hogy valójában pénzt is keres azzal, hogy Sáráék lovasfarmjára ellátogattak.

Hogy miért pont ide vitte el Rozit? Nagyon egyszerű Bende szerint! Ahogy a szólás tartja: A kecske is jóllakik, a káposzta is megmarad!

Ezt olyan helyzetre használják, amikor a résztvevő felek egyike sem jár rosszul, mindkét félnek megfelelő megoldás születik.

Bendének végül azzal sikerült megbékítenie Rozit, hogy elárulta neki, hogy a ‘munkával’ megkeresett pénzt egy közös nyaralásra szánja, szeretné valami szép helyre elvinni!

Rozi cserébe annyit kért, hogy tartsa magát távol Sárától és végeztesse el a ‘vállalt feladatot’ Dominikkal és Olivérrel. Hogy Bendének mennyire sikerült a lánytól és a lányoktól távolt tartania magát, az kiderül a következő részből!

Láttátok már a 158. rész előzetesét?

Vasárnap 17 órakor jön az új rész!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta