Nem is hinnéd, kik költöztek össze!

Rovat

Megosztás

Mosás, főzés, takarítás, matracvásárlás és oly sok szekrényszerelés, avagy ez vár a fiatal szerelmespárra, akik megmutatták, hova is költöztek együtt!

Edina Lujza és párja, Bence a YouTube-on egy sorozat formájában osztották meg követőikkel, összeköltöznek! A legújabb részben láthatjuk, hogyan is néz ki az új lakás, milyen nehézségekkel jár egy költözés, mint például a hatalmas kupi!

„Szerettem itt lakni, de mostmár jó, hogy megyünk!”

Szerették a régi lakást, oly sok emlék fűzi őket hozzá, mint például Bence nyaktörése, és a szűkös hely, na de viccet félretéve a költözés mindig egy nehéz időszak, rengeteg pakolás, sírás és megannyi szerelés és vásárlás, mesélik a fiatalok. 20 cipős doboz, 100 ruhás zsák, avagy nőből vagyunk, sok a cuccunk! Az új lakás design-ja abszolút természetes a fehér-és homokszínű falakkal, a szintén fehér bútorokkal és a szürkés lamináltpadlóval.

„Ma arra értünk haza, hogy felborult az előszoba szekrény!”

Még ruhásszekrény sincs, de TV az már van! Mi sem élvezhet előnyt jobban, minthogy esténként a sok festés után az ágyra dőlve nézhessük a sorozatokat, ugye? Ráadásul az egyik falat újra kellett kenni, ugyanis pár nappal ezelőtt mire hazaértek influencereink, konkrétan elborult az előszoba szekrény!

Te is szeretsz újítgatni vagy minden jó úgy a lakásban, ahogy van?!

Főkép: facebook.com

Kép: youtube.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,887RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta