Bende szerint ilyen a TÖKÉLETES lány!!

Rovat

Megosztás

A Középsuli macsója most megosztja, mégis milyen számára a TÖKÉLETES LÁNY.

Arról más olvashattál, milyen az általunk megkérdezett lányok szerint a tökéletes pasi, azonban most Bendét fogjuk meghallgatni, aki szerint a külsőségek másodlagos szempontúak egy párkapcsolatnál. Lássuk, mik azok, amik viszont elengedhetetlenek számára ahhoz, hogy kapcsolatot kezdjen valakivel!

I. KEDVES

Nincs is fontosabb annál, hogy egy lány kedves és aranyos legyen. Bendét taszítják a rosszindulatú, pletykálkodós lányok, akik abban lelnek örömet, hogy másokat bántsanak. De hát kinek is lenne ez szimpatikus? Bizonyára nem véletlen, hogy pont Rozira esett a választása, aki régebben az osztály célpontjaként szolgált, ha verbális bántalmazásról volt szó.

II. TÜRELMES

Bende szavaival élve, ő is egy nehéz eset és kell hozzá a türelem. Ez meg egy olyan lány mellett nem lesz hosszú életű, akit minden apróság felidegesít.

III. NEM FÉLTÉKENYKEDIK

Az ok nélküli féltékenység az első, ami Bendét teljesen ki tudja borítani egy kapcsolatban. Rozival is azért jönnek ki ennyire jól, mivel ő sosem rendez féltékenységi jelenetet, minden előzmény nélkül. Ettől függetlenül minden kapcsolatban jelen van a féltékenység és természetes, hogy félted azt, akit szeretsz, de hidd el, okkal választott téged. Ne érezd úgy, hogy nem vagy elég a neki!

IV. IGÉNYES ÖNMAGÁRA, ÖLTÖZKÖDÉSÉRE

Nem leszek álszent és kimondom: fontosnak tartom, hogy egy lány megfelelően ápolja magát és legyen igényes önmagára.

https://youtu.be/eHscixynYxI

A párotok (vagy jövőbelitek) számára mindannyian úgy vagytok tökéletesek, ahogy vagytok!

GIFek forrása: GIPHY

Bende szerint, ilyen egy TÖKÉLETES lány
Szerinted milyen a tökéletes lány?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta