Egy klip erejéig meghaltak a Bruno X Spacc tagjai!

Rovat

Megosztás

Új év, új cél, új dalok, nem számít semmi, csak boldog akarok lenni, üzeni a legújabb Bruno X Spacc dal. Bár a srácok regélnek a gazdagságról is, szerintük az élet lényege, hogy boldogan halj meg, amikor visszatekintesz, íme az új szerzemény!

„Nemrég ég aludni kerestem helyet,
ha nagyokat álmodsz a többi csak nevet,
Küzdjél ameddig lehet.”

Már nem fog rajtam a fék sem, elillanok, ha azt érzem, avagy a népszerűségről, a pénzről, a mai modern világ társadalmáról szól a legújabb Az élet megy tovább című videoklip. Nem számít, csak légy fent a TikTok-on, rajonganak érted, ha trash tartalmat gyártasz, pacekba vágod magad és kapsz 100.000 like-ot a Facebook-on, lányok ezrei rajonganak érted, csak azért, mert híres vagy?!

A videoklip abszolút passzol a dalszöveghez, a dinamikus, gyors vágóképek, a hirtelen váltások is mind-mind a változást, az úgynevezett elmenekülést szimbolizálják pont úgy, mint a klipben megjelenő autózás 220-al. Ahogyan éneklik, ennyi nem elég, messze még a cél, őket sem várja meg az élet, na de mi a probléma a nagyfokú rohanással manapság? Erre is kitér az új dal.

A videó utolsó 1 percében már a mennyben járunk, ami valószínűleg azért következett be, mert túlságosan is hajszolták az életet a klipbéli skacok, ahogyan mondani szokás, nem bírtak a vérükkel. Néha kell, hogy egy kicsit megállj, ahogyan a zenekar is énekli, sok ember megy, de mégsem lát, ami alapvető probléma, mert sosem lesz olyan az élete, mint amilyet nekik szánt az ég.

Nektek hogy tetszik?

Itt olvashatsz a legújabb slágeres roma dalról!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,905RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta