Bianka a való életben is a sport szerelmese?! Most megtudhatod!

Rovat

Megosztás

A KS- sportladyje arról számolt be nekünk, a sorozaton kívül is a sport az élete része? Vagy teljesen más irányt vett az élete igazából? Minden a cikkben, olvassátok!

„Azt hiszem, hogy ez a cím felkiáltójellel is megállná a helyét.”

Elmondása szerint bár sosem volt az a kimondott atléta alkat, kiskora óta szerves része életének a mozgás. Rengeteg sportot űzőtt már, néha egyszerre többet is, mint például az úszás, az ugrálókötelezés, ha kellett, kosárlabdában is jeleskedett, télen jöhetett a műkorcsolya, rosszabb napjain a box, kirándulás alkalmával pedig a tollaslabda.

„Mostanság csak itthon edzek, futok és biciklizek.”

Jelenleg otthon űzi kedvenc sportjait, ugyanakkor fontos számára a természet, így eljár néha futni, vagy akár biciklizni is, melyet öccsével szokta űzni, amolyan igazi tesós progi! Futni mindig egyedül megy, ahogyan a legtöbb ember, nála is jelen van a zene be, világ ki konceció, s olyankor csak ő létezik, na meg a kilóméterek.

„Szeretem minden napomat aktívan tölteni és másokat is mozgásra buzdítani.”

Imád másokat is ösztönözni a mozgásra, elmondása szerint az online lét kicsit háttérbe szorítja mindezt, de ettől függetlenül igyekszik megtalálni az egyensúlyt a virtuális bázis és a való élet között! Egy szó, mint száz, bebizonyosodott tehát, hogy igen, Bianka az életben is a sport szerelmese.

Ezt olvastad már?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta