Uno, dos, tres, ne is lássalak, üzeni Azahriah egy lánynak!

Rovat

Megosztás

Ez a nő engem megöl, bárcsak megszabadulhatnék tőle, pattanj kislány, vár a világ, üzeni Azahriah és Desh közös szerzeménye, a dal le sem esik a YouTube felakapottjai közül, ami nem is csoda, a latinos beütés manapság nagyon menő, íme!

„Te nem vagy képben, de nézd meg, hogy éppen mit látsz, most egyszer szépen megkérlek, ne nézz többé rám!”

Épphogy felocsúdtunk Azahriah július 1-i debütáló koncertje és Mind1 című zeneszámának hipe-jából, máris új dalt dobott a piacra pár nappal ezelőtt, nem is akárki közreműködésével, Desh ismét bedobta magát a fiatal tehetséggel! A latinos dallamok, a félig magyar, félig spanyol dalszöveg abszolút a mai világ zenei stílusát képviseli, akárcsak a hajdani Despacito.

Habár videoklip nincsen hozzá, ettől függetlenül 2 macsó látható egyetlen képen, melyen Desh éppen egy bika szarván tartja a lábát, Azahriah pedig lazán mellette fogja a gitárját egy kicsit mexikói háttérrel, micsoda stílusok találkoznak! A dalszöveget ketten írták a skacok, mely egy nőt szeretne lefesteni, aki foggal-körömmel ragaszkodik egy sráchoz, bár ő nem akar tőle semmit, magyarul mondva Muchacha engem ne hívjál!

A videoklipet abszolút el lehet képzelni, ahogy körözik a srácokat mindenféle gaztett végett, hiszen ahogyan a dalszöveg is üzeni, szeretnek a tűzzel játszani, ám csak óvatosan az efféle léptekkel, nehogy tévútra lépj egyszer! A dal összességében tetszik a közönségnek, viszont egyetlen észrevételt tettek a követők, a koncerten, élőben sokkal gyorsabbnak tűnt a dal, túl sok az autotune, írják a hozzászólásokban.

Ti mit gondoltok? Tetszik ez a stílus?

Ezt olvastad már?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta