Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Bipoláris vagyok! – vallotta be Selena Gomez élő adásban Miley Cyrusnak

Bipoláris vagyok! – vallotta be Selena Gomez élő adásban Miley Cyrusnak

A két sztár az Instán talált újra egymásra, Miley saját beszélgetős műsorának április 3-i adásában.

Selena Gomez és Miley Cyrus csak a képernyőn utálták egymást, a valóságban viszont nagyon jó barátnők. Olyannyira, hogy Miley Insta live-on elindított talk show-jában, a Bright Minded-ban is feltűnt Selena. Elmesélték, hogyan találtak újra egymásra: Selena egy pillangós emojit küldött Miley-nak üzenetben az Instán, ez indította el köztük a beszélgetést, amire már évek óta nem került sor. Selena aztán, mintha elfelejtette volna, hogy sok millióan nézhetik őket, arról is megnyílt barátnőjének, hogy sokáig komoly mentális betegséggel kellett küzdenie, amiről kiderült, hogy bipoláris zavar.

Nemrég elmentem az egyik legjobb pszichoterápiás kórházba Amerikában, a McLean Kórházba, ahol elmondtam az évek óta tartó küszködéseimet, és rájöttem, hogy bipoláris vagyok. Szóval mióta többet tudok róla, azóta jobb. Mióta tudom, hogy mi ez, azóta már nem félek – mondta Selena Miley-nak.

 

A bipoláris zavart más néven mániás depressziónak is nevezik. Egy olyan pszichiátriai kórkép, melyben két állapot váltja egymást: a mániás és a depressziós fázis. A hipomániás fázist jellemezheti a fokozott aktivitás, nyugtalanság, meggondolatlan cselekedetek, míg a depressziós fázisban a levertség, fáradtság, rossz kedv, csökkent energiaszint, de akár öngyilkossági gondolatok is jelentkezhetnek. Ezek a váltakozások hosszabb időn keresztül fennállnak és jelentősen befolyásolhatják a bipoláris zavarban szenvedő beteg mentális egészségét, életminőségét.

 

Azt is megosztotta, az írás sokat segített neki, hogy feldolgozza a nehézségeket. Amikor jönnek a gondolatok, hagyja, hogy áramoljanak, majd leírja őket, és így próbálja megvizsgálni az érzései jelentőségét. Selena szerint egyébként barátnője az egyik legjobb énekesnő a világon, akit mindig is csodált. Nem csoda hát, hogy ilyen könnyedén megnyílt neki a fájdalmas dolgokról.

Bipoláris vagyok! - vallotta be Selena Gomez élő adásban Miley Cyrusnak
Ti mit gondoltok, jól tette, hogy bevallotta a betegségét?

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share