Folytatódik a Középsuli Katedra: ezeket az órákat láthatjátok

Rovat

Megosztás

Folytatódnak az órák a Középsuli Katedrán! Úgy érzitek, hogy le vagytok maradva most, hogy otthon kell tanulni? Ismételni szeretnétek? Érettségire készültök? Jól jönne a segítség? Nektek találtuk ki a Középsuli Katedrát!

A Középsuli, a mateking.hu és az EOK – Egyetemisták az Online Közoktatásért – közös összefogásban most házhoz viszi Nektek a tanulást! Hogy hogyan? Egész áprilisban, minden kedden élőben láthatjátok a Középsuli Katedra óráit a Középsuli YouTube-csatornáján 10 és 13 óra között!

Tanuljatok szórakozva, tartsatok velünk!

Holnap 10 és 13 óra között lesz matek-, fizika- és kémiaóra!

Figyelem! Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolt!

Kik fogják tartani az órákat? Ismerkedjetek meg az oktatókkal!

SIPKA GERGŐ – FIZIKA

Az életem a tanításra tettem fel, szinte minden időmet annak szentelem, hogy pedagógiailag fejlődjek.

Gergő a Pécsi Tudományegyetem angol-fizika szakos hallgatója. Igaz, ő már régen túl van az érettségin, de mindig is úgy gondolta, ha tanul nem lesz semmi gond! Ezért is döntött úgy, hogy online tart órákat Nektek azért, hogy segítségen felkészülni az érettségire, és megmutassa, szórakozva is lehet tanulni. Az érdeklődési köre változatos, szabadidejében orgonál, zongorázik, sorozatok számára készít feliratokat, és tacskó kutyáját, Lekvárt sétáltatja.

DÖMÖLKI BORI – KÉMIA

Fontosnak tartom, hogy a tudásnak haszna is legyen, hogy minél több emberrel megértethessük és megszerettethessük a tudományt.

Bori az ELTE kémia szakán másodéves hallgató. Pár nappal az indulás után csatlakozott az Oktondi kémiás csapatához, ő vállalta az online tanórák koordinálását. Már két éve a Dürer verseny szervezői közt is tevékenykedek, szeret kísérletbemutatókat tartani, és elmagyarázni a dolgokat az érdeklődőknek. Szeretné megkönnyíteni ezt a nehéz időszakot Nektek, ezért is bízik benne, hogy a kémiaórák hasznosak lesznek az érettségizőknek és az online készülőknek. Szabadidejében énekel, zenél, kézműveskedik, fest, illetve a barátaival fantasy szerepjátékokat játszik.

NOVÁKY BALÁZS – MATEK

Sokszor kérdezik, hogy nem unalmas-e ugyanazt az anyagot elmondani újra meg újra. Úgy néz ki, hogy jól tűröm a monotóniát, illetve sikerélményem van akkor, amikor a diákom arcán mosolyt látok, mert meg tudta csinálni a feladatokat.

Balázs élete kalandos volt! Hat évet dolgozott kaszinóban külföldön, ebből három évet luxushajón a Karib-tengeren. Mióta újra itthon van, azóta matekot, analizist, statisztikát oktat főiskolásoknak, egyetemistáknak, zömében közgazdászoknak. Mostanában egyre több hetedikessel is foglalkozik, miközben diákokat készít fel az érettségire is. Szeretné megkedveltetni a matematikát a tanulóival úgy, hogy közben átadja a tudását. A KórházSuli programban is részt vesz.

Középsuli Katedra keddenként élőben a Középsuli YouTube-csatornáján!

Újra szeretnétek látni? Lemaradtatok róla? Semmi gond! Az élő adást követően, az órák elérhetőek csatornánkon ITT!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta