Csak a szexuális életének bemutatását nem vállalná az imagiSHOW csapata

Rovat

Megosztás

“Az imagiSHOW egy olyan websorozat, ami továbbviszi a vlogolás fogalmát, és a mindennapi életbe enged betekintést. 2013.05.22-én startolt el a sorozat, akkor egy 365 napos kihívás keretein belül, hogy én, Kesneme tudom-e minden nap dokumentálni az életemet. Ezt sikeresen teljesítettem, és úgy megszerettem, hogy barátaimmal tovább folytattuk a show-t! Immáron öten vagyunk főbb szereplői, és időről időre mindenkihez benéz a kamera. Minden nap este egy újabb napot összefoglaló videó érkezik, Réka, Sacka, Kobe, Bobby és Kes életéről.” 

– olvasható az imagiSHOW nevű YouTube csatorna és reality websorozat névjegyében.

Kesnemével, a websorozat elindítójával készítettünk egy interjút, melyben kérdeztük őt magáról a sorozatról, illetve a nemsokára érkező Online Video Stars fesztiválról is, hogy vajon ő mint videós mit vár el a nézőktől az OVS Festen, illetve, hogy milyen eszmei értéke lehet egy ilyen online tartalomgyártóknak és az ő nézőiknek megrendezett eseménynek.

A websorozatod, amelyben lekövethetik a nézők a napjaidat, egészen egyedülálló Magyarországon. Mik azok a pillanatok, amikbe azért mégsem engednél betekintést soha?

Nem mutatnám meg a szexuális életemet a párommal, mivel az már a legbensőbb ügyünk. Ezenkívül szerintem nincs olyan amit nem vállalnék fel.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

 

Hogyan viszonyulnak az életstílusodhoz a környezetedben élők, akik nem szoktak hozzá a napi szintű kamera előtti szerepléshez?

Ez egy érdekes dolog, mindenki máshogy fogadja, van akinek bejön és van akinek nem. Volt már példa arra is, hogy irigységet szült maga az, hogy az imagishow t nézik és folyamatosan bűvöl a nézőközönség. Többnyire aki közel áll hozzám mind elfogadják és együtt élnek vele. 🙂 Sőt vannak olyanok is akik teljesen benne vannak és részévé válnak egy-egy napi videónak.

Több közös dalhoz is forgattatok klipet Vitó Zsomborral. Hogyan születnek ezek a dalok és klipek, illetve mi inspirál titeket a elkészítésükre?

A dalokat közösen készítettük az első, a Kiborgcsaj Zsombor szövegén alapszik és az a közösen hozzáírt refrénből jött létre. A “Regike” viszont egy totálisan improvizált szöveg utólagosan rögzített dalként született meg. A klipek adták magukat hiszen ezzel foglalkozom, operatőr és vágó vagyok, így nem volt nehéz magunknak forgatni. Ezek tényleges örömzenélések mivel különösebb világmegváltó szándék nélkül csináltuk.

https://www.youtube.com/watch?v=Q3D_tPlf0dk

 

Mennyire megy nektek a közös munka? Vannak veszekedések, vagy egyetértetek mindenben?

Zsomborral nagyon jól kijövünk és dinamikusan tudunk együttműködni, legyen az zene vagy éppen bármi más, amiben segítünk egymásnak, mert volt ilyen, ő szokott velem jönni Drónos videókat csinálni, és volt hogy a stúdiómban rögzítettem az ő egyik dalához verzéket.

Vitó Zsombor kiparodizálta segítőtársát is. (Fotó: Facebook)
Vitó Zsombor kiparodizálta segítőtársát is.
(Fotó: Facebook)

 

Mit vársz a nézőktől az idei OVS Festen?

Leginkább azt, hogy legyenek ott és érezzék magukat jól! 🙂 Mi is színpadra lépünk és viszünk egy műsort, hogy ezzel is kifejezhessünk hálánkat nekik és csináljunk egy jó bulit!

Eszmeileg mit nyújthat az idei OVS Fest a nézőknek?

Bízom benne, hogy közelebb hozza a nézőt és “videóst” a dolog, még ha természetesen meg is maradnak a titulusok, gyakorlatilag mi is ugyanolyan emberek vagyunk, csak bennünk több az exhibicionizmus.

imagiSHOW
Te szoktad nézni az imagiSHOW-t?

 

Borítókép: Facebook

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta