A diákok végignézték tanárnőjük haláltusáját

Rovat

Megosztás

Szörnyű tragédia rázta meg hétfő reggel az egyik Bács-Kiskun megyei középiskolát: a mindenki által szeretett 52 éves tanárnő az online tartott tornaórája közben vesztette életét. A sokkoló pillanatokat több mint húsz diák nézte végig – számolt be róla a Bors.

Több mint húsz diák nézte végig tanárnőjük haláltusáját a monitoron keresztül. A 17 éves diákok órán vettek részt, amikor a tragédia bekövetkezett. Felkavaró részletek következnek!

A tanárnő óratartás közben lett rosszul, leesett székéről.

A szerencsétlenül járt nő mindig bekapcsolta kameráját és mikrofonját, így diákjai mindent mozzanatát látták és hallották ennek.

Körülbelül negyedóra telhetett el az órából, amikor arra lettünk figyelmesek, hogy fennakadnak a szemei, a szája mintha egy kicsit habzott volna, aztán pedig leesett a székről – idézte fel a felfoghatatlan eseményeket az egyik 11. osztályos diák a lapnak, aki otthonából vett részt az online órán.

A szobába berohanó férje hiába küzdött a tanárnő életéért, már nem tudta megmenteni.

Kiabáltuk a nevét, és többen hívták is telefonon, mire nagyjából fél percen belül a férje berontott a szomszédos szobából. Azonnal hívta a mentőket és megkezdte a felesége újraélesztését, de már sem ő, sem a kiérkező szakemberek nem tudtak segíteni rajta.

 

Az Országos Mentőszolgálatnál azt mondták, hogy a mentők percek alatt a helyszínre érkeztek és átvették az ott tartózkodó férfitól az ötvenes éveiben járó nő újraélesztését, azonban a hosszas újraélesztés ellenére sem sikerült megmenteni az életét.

Kép: MTI

A férjének természetesen nem az volt az első dolga, hogy kikapcsolj a kamerát, de utána magunktól megszakítottuk a tanárnővel közös videóhívást.

A diákok tudtak róla, hogy tanárnőjük betegséggel küzd, de azt mondta nekik, hogy jól van.

Mindig életvidám, nagyon kedves és szerethető személyisége volt. Mindemellett következetesen végezte a munkáját, tényleg mindenki szerette. Felfoghatatlan számunkra, hogy egyik pillanatról a másikra ilyen megtörténhet – mondta lapnak a neve elhallgatását kérő diák, aki arról is beszélt, hogy a közelmúltban többször is maradtak el online óráik amiatt, mert a tanárnőnek vizsgálatokra kellett mennie.

Úgy tudom, hogy szívultrahangot csináltak neki. Azt nem tudom, hogy volt-e valamilyen betegsége, de nekünk mindig azt mondta, hogy semmi baj nincsen az eredményeivel. Elképzelhető, hogy most is a szívével történt valami, de azt is beszélték, hogy korábban egyszer már epilepsziás rohama is volt – tette hozzá a megtört diákja.

Az elhunyt tanárnőt, aki egy végzős osztálynak volt az osztályfőneke, az egész iskola gyászolja.

A lap megkereste az iskolát, de kegyeleti okokra hivatkozva nem akartak nyilatkozni.

Képek illusztrációk.

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

76,603RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta