Döbbenetes kvíz a Való Világban

Rovat

Megosztás

Hihetetlenül kínos vetélkedőre került sor a napokban a VV 7 villájában.

“Vérciki műveltségi vetélkedő a Való Világban”– írja a Világszám. Megnéztük és valóban az!

A kvíz az Észbontók c. műsornak a példájára ment, ahol hasonló volt a koncepció, hogy ülnek a kanapén, megkapják a kérdést, majd bemondják a választ. És a párbeszédek is hasonlóan értelmesen zajlottak adott kérdés körül, például hogy melyik a nehezebb, 1kg vas vagy 1 kg pihe?

https://www.youtube.com/watch?v=CTn06OF_8i0

 

A VV villájában a csapatok “okosokra” és “butákra” lettek felosztva, így párbajoztak egymással. A kvíz kezdete előtt úgy indít az egyik versenyző, hogy reméli, olyan kérdéseket kap, amiket tud, mert ő akar tudni, ő be akarja bizonyítani! Hát, nem elég akarni.

A „Hány ujja van egy lónak? “ c. kérdéssel indul a vetélkedő. Erősen gondolkodóba esik az első páros, a párbeszéd valahogy így zajlik:

–          Ujja? Egy se. Patája van, 4 pata! 4 lónak 4×4, de az 12.

Aztán valahogy mégis ráeszmélnek, hogy az 16, és tovább elmélkednek:

–          Úú, de várjál már, páros ujjú patás! Az kettő!

–          Tényleg kettő! Akkor 32!

Nagyon megörülnek maguknak, de a válasz sajnos nem talált. Elégedetlenül távoznak, beismervén, hogy részükről a feladat „nehéz volt.”

Érkezik a következő páros a következő kérdésre: Melyik város római kori neve Arrabona? Dani válaszol: „hű, én azt hiszem, Győr”. Dani jól hitte. Ezt mindenképp értékeljük. A páros másik tagjáról pedig csak annyit, amennyivel Dani kommentálta az esetet: “Maci mintha a barlangban maradt volta, csak magamra számíthattam”.

A következő páros is jól szerepel. Ha Gergő a 13. legmagasabb az osztályban és egyben a 13. legalacsonyabb is, hányan járnak az osztályba? A kérdés ugyan okozott némi fejtörést a lányoknak, de az első tippjük után – miszerint ő jár egyedül az osztályba – nagy vihogások közepette kilogikázták, hogy 25. Gratulálunk nekik!

Hány másodperc 2 óra? Ahogy arról a Világszám is beszámol cikkében, a srácok képtelenek voltak arra, hogy ezt kiszámolják (720-ra tippeltek).

Mi a neve a Földhöz legközelebb található csillagnak? „A izé, Sarkcsillag! Mer’ azé’ látszik az a legjobban. Azé’ az a legnagyobb” – mondta a potenciális versenyzőjelöltünk. Én meg csak annyit magamban: Ülj le, egyes. Közben a kintiek közül valaki a Holdra tippelt, de meg is kapta, hogy „a Hold az egy hold, az nem egy csillag”. Így is van, kár, hogy nem ő kapta a kérdést.

Mit jelent magyarul a veni, vidi, vici? „A very, very, very… az jó.”  „Valami jó étvágyat?”

Ilyen okosan meredtek a képernyőre.
Forrás: www.origo.hu

 

 Megtudtuk azt is, hogy a Carpe Diem a szeretlek, és hogy a papucsállatkának nincsen sejtje, mert ő sejt nélküli. Pedig van ám neki, annyi, mint amennyi nekem maradt a videó megtekintése után.

Bár elképesztő, mekkora tudatlanság uralkodik a villában, azért nagyon nem lepődtünk meg a villalakók észbeli teljesítményén, ha csak az előző szériákra gondolunk. Például, amikor iskolahetet tartottak a villában lakóknak, hogy művelődjenek. Ám hiába kaptak általános iskolai anyagot, fogalmuk sem volt róla, így nehezen küzdöttek meg azzal a feladattal is. Vagy említhetnénk akár a mostani szériából egy gyönyörű részletet, amikor a Dennis nevű lakó arról kérdez, hogy „mik azok a genitáliák”, és egy másik, amúgy egyetemista (!) villalakó jelzi, hogy „azok ilyen bőrön található elváltozások”. Vagy gondoljuk csak arra, amikor a VV 6 győztes Aurelio helikopterezett, értsd: pörgette a péniszét, mint egy propellert. Netán emlékezzünk még régebbről Jerzy epic pácsó jelenetére, amikor a konzervétel összetevőit olvasgatva megakadt a szeme a számára felfoghatatlan összetevőn.

A lista végtelen, reméljük, a szériák annál kevésbé.

forrás: rtl klub

fotó: comment.blog.hu

 

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta