Dominiknak Stockholm-szindrómája van?

Rovat

Megosztás

Az előzetest elnézve nagyon úgy néz ki, hogy Dominik elvesztette a szüzességét és, ha ez így van, akkor egy elég komoly dologra is lehet ez alatt gondolni, mint a Stockholm- szindróma.

A sorozatban utalva, az előzetesben pedig Juli mondta ki ezt a hihetetlen dolgot, viszont ha ez így van, akkor ezt a rabló csajjal tette.

Pár szót a Stockholm-szindrómáról: ez a szindróma nem olyan rég van a köztudatban, az ebben szenvedők egy idő után szerelmes érzelmeket táplálnak fogva tartójuk, bántalmazójuk iránt, sőt néha teljesen bele is szeretnek.

 

Jelen helyzetben fogva tartásról nem beszélhetünk, de egy élet-halál küzdelemről igen, ahol Dominik aratott győzelmet (??) egészen hihetetlen módon.

Ha beleássuk magunkat a dologba, valószínűleg a rengeteg adrenalin és az, hogy Dominik meglátta milyen gyönyörű lánnyal verekedett egy olyan kombinációt adott ki, ami azt eredményezhette, amit. Ha megnézzük Dominik fejét, akkor még a szerelem jelét is fel lehet lelni az arcán és lehet, hogy ez egy nagyon gyorsan leforgó szindrómát váltott ki nála.

Az biztos, hogy Anna – a rabló csaj – részéről is kellett ez az elképesztő fajta vonzódás, ha ebbe belement. Lehetséges lenne, hogy egymásba szerettek? Az is lehetséges lenne, hogy ez egy örökké tartó szerelmet váltott ki bennük? Hogy folytatódna a történetük? Egy biztos, a sorozatban később választ kapunk minden kérdésünkre!

Ha nem láttad még a  Középsuli 133. részét, akkor feltétlenül nézd meg!

 

A 134. rész előzetese IDE kattintva érhető el!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta