Dübörög a 18 éves Punnany a Budapest Parkban!

Rovat

Megosztás

Ismerősek a sorok, ha azt dúdolom, Élvezd, hogyha rád tör a lámpaláz,
semmi sem bonyolult annyira, hogy ráparázz. Immáron 18 éves lett az együttes, mi mással lehetne megkoronázni a fergeteges eseményt, mint egy hatalmas koncerttel a Budapest Parkban? Íme a részletek!

A srácok a nagykorúságot egy eszméletlen bulival fogják megünnepelni július 24-én a Budapest Parkban, ahol természetesen felcsendülnek az elmúlt 18 év legjobb dalai, új számok és az utánozhatatlan Punnany feeling, amit már nagyon jól ismersz: brutális energiák, tombolás és a nélkülözhetetlen felfújható gumizsiráf. Ilyen szülinap csak egyszer van egy életben. Ne hagyd ki!

A koncert vendégei a Run Over Dogs nevű zenekar tagjai lesznek, akik angolul szólaltatják meg slágeres dalaikat! Az eseményre való belépést 18. életévüket betöltött vendégek számára akkor tudják biztosítani, ha védettségüket igazolják a belépésnél. A védettséget igazoló kártyát és a mobilappot is egyaránt elfogadják, ám ha 18 éven aluli vendég vagy, és nincsen igazolványod, csak védettségét igazolni tudó meghatalmazott nagykorúval tudsz belépni.

Ha te is szeretnél egy oltári bulit csapni kedvenc együtteseddel, akkor ezt TE sem hagyhatod ki! A kapunyitás este 18 órakor lesz, onnastól kezdve beözönlenek a fiatalok, akik megtelítik egy este erejéig a Budapest Parkot! Egy szó, mint száz, ÉLVEZD az élményt, amit neked nyújt az élet több, mint másfél év után!

Hallottad már Tóth Andi legújabb szerzeményét?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta