Tóth Andi eladta a lelkét!

Rovat

Megosztás

Elkezdtek aggódni a rajongók Tóth Andi legújabb dalának szövege hallatán, Istenem, vétkeztem, dúdolja az énekesnő legújabb slágerében, debütált a Lejtő című nagylemez videoklipes szerzeménye!

„Eladom a lelkemet és a szívemet,
nekem nem kell, vidd el, nekem nem kell.”

Mindenki hibázik, senki sem tökéletes, ahogyan Andi sem, ám a dalszövegből kiindulva olyan a videoklip koncepciója, mintha meggyónná eddigi rossz tetteit, ahogyan a szövegben fogalmaz: Istenem, istenem, vétkeztem! A nézők elkezdtek aggódni a hazai előadó miatt, mondván, ne törődjön a negatív kritikákkal, az ócsároló hozzászólásokkal, őt nem lehet beskatulyázni, ne akarjon megfelelni mindenkinek.

A videoklip fekete-fehér, Dzsúdló legújabb szerzeményéhez hasonlóan nála is felfedezhetünk néhol szürkés, homályos képeket, melyek a zavartságot, a fejben lévő sötét gondolatokat tükrözik. Csak azért, mert valaki arra vágyik, hogy híres énekesnő legyen, nem feltétlenül adja el a lelkét a hírnévért! A klipben fellelhető autózás, a mentőautóban fekvés is mind-mind a rossz oldalunk megjelenítője, de ahogyan a dal is taglalja, nincsen egyetlen hibátlan ember sem.

Ha te is imádod a hazai énekesnő igazi rekedt hangját, is ellátogathatsz legközelebbi koncertjére, 2021. július 31-én az agárdi popstrandon ad élő koncertet a szexi hölgyemény egy napon a Bikinivel és a B52 nevű együttessel. A kapunyitás 17:30-tól várható, egyszóval neked is ott a helyed, hiszen mi más lehetne egy jó kis nyári program, mint a strand, a koncertek, és egy csomó-csomó közös élmény a barátaiddal!

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta