Milli, milli, milliomos vagyok!

Rovat

Megosztás

Minden hétvégén parti, sokan irigyelnek is az életvitelemért, milliomos vagyok, énekli Missh és G.W.M, akik fizikai munkásként tűnnek fel legújabb közös szerzeményükben, ilyen lett a videoklip!

Az idei nyár oly sok előadót megihletett már, napról napra tarolnak az újabbnál újabb dalok a neten, mint például a 2021-es kiscsillag, Azahriah újdonságai, Tóth Andi vétkezős videoklipje, sőt még Szabyest is kiadta legújabb nagylemezét, mi kellhet még ennél több?! Na de azért Missh és G.W.M is ismét odatette, íme a Milliók!

Fizikai meló, munkás nadrág, most whiskey és pénz, de valaha csak a szendvics jutott nekik, Missh és G.W.M arról regél, igenis megdolgoztak azért a sok mindenért, amijük ma megvan! Irígy emberek, sok-sok beszólás, de nem törődnek vele, ez egoizmus? Mindenki döntse el saját maga, egy biztos, a komment szekcióban megőrültek a rajongók, akiknek annyira tetszik az új szám, hogy Travis Scotthoz és Drake-hez hasonlítják a két rappert.

A videoklip koncepciója abszolút tükrözi a múltat és a jelent szinte egyszerre, hiszen az egyik pillanatban még fizikai munkásként építkeznek egy ház tetején, a másik vágókép pedig már a gazdag, ékszerekkel és sok-sok millióval teli énjüket mutatja, akik azt gondolják, rengeteget fektettek abba, hogy most ott tartsanak, ahol. G.W.M szólóban is tarolt legutolsó klipjével, a Mi titkunk több, mint egy hónapos, azonban már 2 millió feletti megtekintéssel bír, mi kellhet még ennél több?!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta