Dugtunk, másnap ment el

Rovat

Megosztás

Korábbi cikkünkben foglalkoztunk a Tinderrel, ahol bemutattuk, hogy az app elsődleges célja egy kósza numera megtalálása.

Ez a videó itt elég jól összefoglalja, milyen is egy ilyen modern fairytale:

https://www.youtube.com/watch?v=bLoRPielarA

 

Legtöbbünkkel megesik az egyéjszakás kaland az életben egyszer-kétszer, még ha nem is vagyunk hívei a dolognak. Van, akit teljesen feldob, másokat letör. A lányokról talán elmondható, hogy inkább érzelmektől motiváltan, míg a fiúk kalandvággyal vágnak bele. Akárhogy is, érdemes tisztázni a szándékot már az elején, és nem árt előre közölni, ha csak ennyi, több nem is lesz, ne reméljen a másik.

Összegyűjtöttünk pár pozitív és negatív történetet, aztán mindenki döntse el, hogy izgalmas vagy kiábrándító, amit mások mesélnek.

Flóra (23)

Egy barátnőm rendszeresen ilyen kalandokba bonyolódott a Couchurfing nevű internetes ingyen kanapé/szállás kereső oldalon, ami alapvetően nem erre lett kitalálva, ám itt is előfordul, hogy valaki másra használja ezt a bútordarabot. Rengeteg sztori gyűlt össze az utazgatós időszakunk alatt, ám az egyéjszakások közül leginkább csak annyit, hogy például, amikor Belgiumban egy srác bankkártyáját találtuk az utcán, a barátnőm másnap megkereste név alapján Facebookon, találkoztak, és akár egy romantikus sorsszerű találkozás is lehetett volna belőle, ám csak egyéjszakás kaland lett a vége, amiből utána még jött 2 további éjszaka, de ennyi.

Péter (27)

Nem sok egyéjszakás kalandban volt részem, talán 2-3 ilyen alkalmat tudnék felidézni. Az egyik ilyen találkozás egy közös társaságban történt, ittunk, egymásra hangolódtunk, közös szimpátia, mondtam neki, hogy jöjjön fel hozzám, aludjunk nálam.  Hogy milyen élmény? Semmilyen, dugtunk egyet, másnap reggel elment. Nem volt folytatás, de néha lájkoljuk egymás képeit, bár azóta nem beszéltünk. De ha feltölt egy jó képet, miért ne lájkoljam? Bírjuk egymást, jófej csaj. Az oka pedig csak annyi volt, hogy nem volt csajom, de azért flörtölni kell, meg vannak igények, szükségletek.  De nem is feltétlenül az igény, csak jól esik némi intimitás, az ember vágyik a közelségre.

Volt egy másik is, még gimiben. Az meg előadta, hogy járni akar velem, átjött, elkezdtünk dugni, aztán másnap reggel elment. Utána nem lehetett elérni, nem válaszolt meg semmi. Ez elég rossz élményként él bennem.

Bori (22)

A Szigeten történt, Bonobo koncerten. Élveztem a zenét, táncoltam, a mellettem álló lány pedig megsimogatta a hajam, majd a lánnyal bulizó fiú is, aztán megbeszélték, hogy a fiúé leszek aznap este. Maradtunk a következő koncerten is, elkezdtünk smárolni, egész este együtt voltunk a Szigeten, teljesen egymásra hangolódtunk. Félig olasz – félig osztrák fiú, filozófiát tanul, nagyon jól megértettük egymást, mindenféléről beszélhettünk, Immanuel Kanttól elkezdve tényleg minden, tök intellektuel volt a beszélgetés. Hazavittem, együtt fürödtünk a kádban, aztán együtt mentünk az ágyamba. Másnap ebédet csináltam neki, megdicsérte a főzőtudományomat, azután pedig mindenki ment vissza a saját életéhez. Szóval, a Sziget az, ahol következmények nélkül lehet szexelni.

Roxi (23)

Én még nagyon fiatalon totál belezúgtam egy fiúba, szédített is hetekig, de a szándékait nem tisztázta elég egyértelműen, tényleg úgy tűnt, komolyan gondolja. Majd az első alkalommal, hogy sikerült meghúznia, közölte, hogy akkor részéről ennyi. Ez igazából elég mély nyomot hagyott bennem, mert a szexuális életem korai szakaszában történt, úgyhogy talán emiatt is, de én kerülöm az egyéjszakás kalandokat. Hamar közel kerülsz a másikhoz, még hamarabb távol – ez valahol fájdalmas, és utána a szégyenérzet, a szomorúság és a bűntudat keveredik sokakban.

Réka (22)

Bennem nem hagyott mély nyomot. Tizenéves voltam, egy tetovált srác hetekig adta a szépet, 2 naponta randiztunk, míg végül beadtam a derekam. Szex, együttalvás, aztán reggel kikísértem a hévhez, és azóta nem hallottam felőle. Ez elég megalázó, meg akkor miért kellett ennyi energiát belefektetni?

Klau (17)

Egy barátnőm szülinapi buliján találkoztunk, szóval nem voltunk teljesen ismeretlenek, nem az volt, hogy elmentünk egy buliba és akkor ott. Végül úgy alakult, hogy ott aludtunk a barátnőmnél, mert mindketten a külvárosban laktunk, és nem járt már a busz. De nagyon kellemetlen volt, annyira nem is tetszett, és nem is élveztem…, hogy kikerüljem a helyzetet, végül úgy döntöttem, hogy inkább az első busszal hazamegyek, nem szerettem volna vele együtt aludni se. A másnap? Hát az szar volt. Előtte egy fiúval voltam csak, úgyhogy nekem fura volt, meg lelkiismeretfurdalást is okozott.

Vivien (18)

Buliban ismerkedtünk meg, még aznap hazamentem vele, de nem jött össze a srác részéről. Nagyon részeg volt, aztán nem működött, és én is egy kicsit túlzásba vittem az alkoholt. Másnap délben az anyukája ébresztett minket, jelezvén, hogy ebéd van, így a kellemetlen éjszaka után egy még kellemetlenebb családi étkezésen is részt kellett vennem.

Egyéjszakás sztorik
Neked volt már ilyen kalandod?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta