Dzsúdló el akarja rontani, na de miért ne?! – Klippremier

Rovat

Megosztás

Ha éppen olyan kedvem van, rossz vagyok, de tudok néha normális is lenni, én irányítom a saját életem, na és te? Neked parancsol valaki? Megjelent Dzsúdló következő nagylemezének utolsó szerzeménye!

„Hogyha rossz akarok lenni, miért ne?
Hogyha el akarom rontani, miért ne?
Hogyha meg akarom menteni, miért ne?
Én nem vagyok jó gyerek, mondd miért kéne?”

Legutóbb állat, most rosszfiú Dzsúdló, azaz Juhász Marci, aki még csak pár órája töltötte fel legújabb videoklipjét, máris a felkapottak között szerepel a YouTube-on! Hamarosan megjelenik a teljes nagylemez, aminek már épp itt volt az ideje, hiszen régóta jelenteti meg hétről hétre a top slágeres szerzeményeket. A debütáló videoklip igazán nyomasztó hangulatúvá kerekedett a fekete-fehér koncepcióval és a néhol homályos vágóképekkel.

A kicsit szentimentális videóban feltűnik egy csinos hölgyemény is, aki a főszereplő a klipben, Dzsúdló, akárcsak a rosszabbik énje, úgy tűnik fel a lány gondolataiban természetesen 2 sírás között. Erre, vagy arra menjek? Mégis ki vagyok én? Ördög, vagy angyal? Ki mondja meg? Nem maradt más, csak önmagam, szóval ha én el akarok valamit rontani, na és? Majd tanulok belőle, üzeni a dal.

A Szörnyeteg című album július 29-én fog megjelenni, mely bemutatójának a Budapest Park ad otthont egy hatalmas koncert erejéig idén augusztus 29-én! A kapunyitás 18 órakor lesz, ráadásul a vendég nem más, mint Beton Hofi, a hazai újhullámos rap nagy mestere, szóval ha szeretnéd látni kedvenceidet egy színpadon, akkor neked is ott a helyed a legelső sorban!

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta