Egy lány őszinte vallomása az egyéjszakás kalandjáról

Rovat

Megosztás

Mivel a Buliban elvesztett szüzesség- ciki vagy sem? című cikkünk nagy érdeklődést váltott ki, így megkérdeztünk egy lányt, aki anno egy egyéjszakás kaland során vesztette el a szüzességét. Most őszintén vall arról, miért tette, és hogyan alakult az együttlét!

Mesélnél arról, hogyan alakult nálad ez az egyéjszakás történet?

Persze! A barátnőimmel elmentünk a Balatonra nyaralni. Jól éreztük magunkat, strandoltunk, pihentünk, esténként buliztunk. A szokásos, amire ilyenkor mindenki vágyik. A szálláson, ahol laktunk megismerkedtünk egy sráccal. Elég komolytalan volt, de vicces. Néha csatlakozott hozzánk, és bár nem az első percben, de hamar elkezdtünk flörtölni, ami aztán egészen az ágyig vezetett.

Várj, itt azért egy nagy részt átugrottunk. Mi történt a flört és az ágy között?

Igazából kettesben nem nagyon találkoztunk, amúgy sem volt szokás köztünk, csajok között, hogy leszakadjunk egymástól. Ezek a nyaralások rólunk szóltak, nem a pasikról, és ez így volt jó. Szóval, ahogy már említettem, néha velünk jött a srác ide-oda, de ez körülbelül két napig volt így, majd a harmadikon elmentünk bulizni, ahová szintén velünk tartott. Ott mi kissé különváltunk a barátnőimtől, és hamar elkezdtünk csókolózni, aztán egyre hevesebb lett minden. Végül visszamentünk a szállásra az ő szobájába, és ott megtörtént a dolog.

Milyen volt?

Semmi extra. Elég gyors és semmilyen.

Megbántad?

Így utólag nyilván azt mondom, hogy nem ez volt életem legjobb döntése, de alapvetően a célom sikerült.

Milyen célra gondolsz? Hogy elveszítsd a szüzességed?

Lényegében igen. Ez pedig azért volt fontos nekem akkor, mert állati szerelmes voltam egy srácba. Ő akkor azt mondta, azért nem akar járni velem, mert nem akarja, hogy ő legyen nekem az első, mert mi van, ha nem lesz elég jó, amit ő nyújt. Nem tartotta érdemesnek magát arra, hogy elvegye a szüzességem. Azt hiszem, volt némi önértékelési problémája. 🙂

Akkor valamiféle bosszút álltál vagy elkeseredettségedben mentél bele ebbe a nyári afférba?

Nem. Ott volt ez a srác, aki helyes, végülis tetszett, kedves volt velem, és tudtam, hogy sosem látom többé, mert nem itthon él. Gondoltam, tökéletes arra, hogy az első legyen, és utána már a szerelem útjába sem állhat semmi, hisz nem leszek szűz, így összejöhetek azzal a fiúval, aki igazán megdobogtatja a szívem.

Így lett?

Az a vicces, hogy igen. Három hónapig voltunk együtt, majd egy csapásra kiábrándultam belőle. Nem is tudom, mi történt igazából, de jó volt letenni ezt a terhet, ugyanis az a kapcsolat az elejétől fogva egy tipikus tinikori szenvedéscsomag volt csak. Örülök, hogy megéltem, hogy nem egy örök “mi lett volna, ha..” történet lett belőle, de állati boldog voltam, mikor szakítottunk.

Akkor tehát happy end?

Alapvetően igen. Hosszútávon semmiképp sem bánom, mivel azt éreztem a balatoni srác esetében, hogy biztonságban vagyok mellette, nem fog bántani, őrlődést okozni, stb. Szerencsére az akkori szerelmemmel való szenvedés is megszűnt, nyilván van ennek is köze hozzá, ami így visszanézve igencsak jó dolog volt.

Egy utolsó kérdés: mit szóltak a barátnőid?

Másnap, mikor visszamentem a szobába, persze tudták, hogy mi történt. Elég rosszallóan néztek rám, főleg, hogy az ő élményük, vagy az arról való elképzelésük más volt. Tőlem is másra számítottak. Persze, jobb lett volna, ha nem így állnak a dologhoz, de amúgy meg tudtam, hogy nem ez volt életem legjobb döntése, ugyanakkor nem tudtam, és végülis nem is akartam visszacsinálni. Miután látták, hogy tényleg nem bánkódom, igazából elfogadták, hisz tudták: nekem kell, hogy jó legyen.

Örülök, hogy így alakult, és annak ellenére, hogy nem a szerelmeddel történt az első együttlét, mégis így gondolsz vissza rá. Köszönjük, hogy megosztottad velünk a történeted! 😉

Egy lány őszinte vallomása
Szerinted van olyan, hogy a fiú nem meri elvenni a lány szüzességét?

 

Kép: pinterest

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta