Így mulattunk az InfoRádió 1500. Világszám adásának partyján!

Rovat

Megosztás

Az InfoRádió 1500. Világszám adásának buliját a Symbol klubban rendezték meg, ami azt gondolom megfelelően impozáns helyszín egy ilyen nagy volumenű eseményhez. Le a kalappal a szervezés előtt!

A program pedig fergetegesre sikerült. Nem csak a Serengeti zenekar teremtett nemzetközi hangulatot, hanem Dr. Kiss Róbert Richárd Prima Primissima díjas újságíró egyedülálló hangszergyűjteménye is. A hangszer show keretében bemutatott eszközök mindegyike egyedülálló hangot képes kiadni, az adott országra jellemző zenei stílusokhoz illeszkedve. Annak ellenére, hogy különlegességekről volt szó, a közönség mindnek a származási helyét ki tudta találni. Azonban csak a legfigyelmesebbeknek sikerülhetett, mert a Diamond Models RiverCast gyönyörű modelljei igencsak hatékonyan vonták magukra a figyelmet a hangszerek bemutatása közben.

Végül a tombola nyertesei büszke tulajdonosai lehettek olyan kiemelkedő könyveknek, mint a Világtörténelem legszebb női! A győztes pedig nyáron veheti is az irányt a vadregényes Erdély felé, ahol szervezett medveles is vár rá! Azért irigykedni szabad 🙂

Delhusa Gjon is ferge…wait for it…tegesen mulatott! 🙂

Miért sajnálhatja, aki nem volt ott? 🙂 A választ a videóban találod!

https://www.youtube.com/watch?v=6GsNSrexD14

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta