Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Egy német banda megrockosította Hannah Montanát

Egy német banda megrockosította Hannah Montanát

Nem is rossz. Nem is rossz ráadásul. A négy évadot megélt, több éve véget ért Disney-sorozat még mindig nem merült a feledés homályába, néhány héttel ezelőtt egy német zenekar, a TIL egy feldolgozást, nem is akármilyent, egy rockosított  változatot dobott fel a YouTube-ra. 

 

Írtunk hát a srácoknak, hogy megtudjuk, pontosan kik ők és mire fel ez a Hannah Montana dal 2017-ben. Válaszoltak is.

“Hárman alkotjuk a TIL-zenekart. Jona, Eniz és Dennis. Már kábé az ovi óta együtt zenélünk, egy helyen nőttünk fel, szóval elég jól ismerjük egymást. 2017 januárja óta egy suliturnét is tartunk Németországban, az állomásokon egy ilyen teljesen váratlan rockkoncertet tolunk a fiataloknak, ezzel is vidámságot csöppentve a szürke hétköznapok közé”

– meséli Dennis.

Fotó: Facebook / TIL

 

És hogy miért pont Hannah Montana? Erre is válaszolt a zenekari tag.

“Igazából mi szerettük a sorozatot, és most ez a suliturnénk nagyon azt a típusú iskolai életérzést hozza vissza nekünk, ezért is dolgoztuk fel a számot, és tettük fel a megosztóoldalra”

– magyarázza a fiatal srác.

Egy Németországban élő tizenhat éves magyar lányt is utolértünk, aki részt vett ennek a bizonyos iskolaturnénak egyik állomásán, és megkérdeztük tőle, hogy neki mennyire jött be a német srácok előadása. Úgy tűnik, hogy elérték a céljukat a bandatagok, az általunk megkérdezett diáknak feldobta a napját.

“Nagyon jó meglepetés volt, hogy egy sima szürke hétköznapi iskolai napot így feldobtak, és hangulatossá tették. Azzal is, hogy belecsúszott a koncert a németórába, ezért pedig külön dicséret jár nekik”

– mondta a lány.

Borítókép: Facebook / TIL