Együtt elbírjuk a súlyt!

Rovat

Megosztás

Szerelmi háromszög, szemekben égő tűzcsóva, milyen az, amikor elmész az esküvőd helyszínét megnézni, de pechedre a kiadó terület tulajdonosába szeretsz bele?! Ilyen ez a szerelem, debütált az utazók legújabb szerzeménye Dánielfy Gergővel az élen!

„Együtt elbírjuk a súlyt,
előttünk hosszú még az út.
többé már nem kísért a múlt,
A múlt elmúlt.”

Dánielfy Gergely nem sokáig búslakodott A Dal után, ugyanis zenekart alapított, s 2018-ban ki is adták a bemutatkozó nagylemezüket, majd ezt követte megannyi együttműködés kezdve Nagy Bogival, folytatva A Planktonnal, most pedig megjelent legújabb videoklipjük, mely egy igazi love sztori! A debreceni énekes minden vágya egy együttes létrehozása volt, ahol egy kerek egészként állhatnak majd a színpadra bárhol a világban.

Az ősszel megjelenő legújabb album első dala már a YouTube-on! A történet igazán romantikus, a sztori abszolút filmbeillő, hiszen minden nő álma egyszer férjhez menni gyönyörű ruhában, fényűző környezetben, jobb oldalán egy daliás férfival, ámde! Mi történik akkor, amikor életed napjára készülve közben beleszeretsz másba?! Itt a csavar a történetben…Valóban lehet ebből szerelem, vagy ezek csak szimpla vágyak?

féltékenység, vér, dráma, pisztoly, van itt minden, mintha csak egy akciófilmben lennénk. Ki győz a történet legvégén? Hát nem Gergő, az biztos, ő bizony meghalt egy videoklip erejéig! A komment szekcióban nagyon dícsérték a dalt a maga lazaságával, a humoros jelenetekkel, a drámai vágóképekkel és a gyönyörű, szőke hölgyeménnyel az énekes oldalán.

Ezt olvastad már?

Főkép: Facebook

Képek: Instagram

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta