Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / A rejtélyes fekete szemű gyerekek!

A rejtélyes fekete szemű gyerekek!

Ezeknek a rejtélyes gyerekeknek a létezéséről többen is beszámoltak! Hátborzongató külsejük félelmet keltett mindenkiben, aki csak találkozott velük! Honnan jöttek és mit akarhatnak?  

Jellemzőjük, hogy a szemük színe teljesen fekete, vagyis hiányzik a fehér rész belőle. Általában 6 és 16 év közötti gyerekekre hasonlítanak. Az arcuk kifejezéstelen, a mozgásuk szokatlanul merev, a hangjuk gépies, szinte robotszerű. Magabiztosan beszélnek és megmagyarázhatatlan módon, hátborzongató félelmet keltenek mindenkiben, annak ellenére, hogy általában mosolyognak és segítséget kérnek vagy ajánlanak fel!

A szemtanúk azt állítják, hogy hirtelen a semmiből bukkanak fel, és így is tűnnek el. Legtöbbsször azt kérik, hogy engedjük be őket – legyen szó házról, autóba való beszállásról – és azt mondják, hogy nem akarnak bántani!

Kinézetük, viselkedésük és szavaik különös, csontvelőig ható félelmet keltenek!

Ezért nem is segítettek nekik vagy nem engedték be őket! Persze, a fordítottjáról, vagyis a segítségnyújtásról nem léteznek történetek. Lehet, hogy azért, mert tényleg ártó szándékkal jelennek meg?

Sokan városi legendának tartják a létezésüket, mások paranormális jelenségként tekintenek rájuk, és visszatért gyerekek szellemeinek gondolják őket, akik csak felnőtteknek jelennek meg. Az idegen lények kutatói összefüggést látnak a földönkívüliek és a gyerekek nagy méretű szemgolyója között, ezért szerintük más bolygóról érkeztek. Létezésükre jelenleg, semmilyen kézzelfogható bizonyíték nincsen, a szemtanúk beszámolói és történetei állítják csupán, hogy igenis látták őket, valóban léteznek!